• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne možeš živeti u bolu, apatiji, depresiji": Partizanov trener usmerava koncentraciju ka sledećoj utakmici

Autor Dragan Šutvić

Poraz od Mornara je boleo, ali se mora zaboraviti

 "Ne možeš živeti u bolu, apatiji, depresiji": Partizanov trener usmerava koncentraciju ka sledećoj utakmici Izvor: MN PRESS

Partizan još "liže rane" od dramatičnog poraza u Baru, a sledeći izazov je već tu – utakmica protiv Bahčešehira u Evrokupu.

Crno-beli su vezali dve važne pobede u Evrokupunad glavnim rivalima, ali Bahčešehir je potencijalna "mina", jer je tim koji nema šanse da prođe dalje, igra rasterećeno, a nedavno je renoviran, na šta je upozorio i trener Partizana Sašo Filipovski.

Možda će vas zanimati

Pre priče o turskoj ekipi, Filipovski je istakao da tim mora da živi u sadašnjosti.

"Poraz u Baru nas sigurno najviše boli, ali ako želi čovek da napreduje, onda mora da preživi tu bol i da živi sa tim porazom. Mora da se živi u sadašnjosti. Ako živiš u bolu, apatiji i depresiji, onda ne možeš da igraš sledeće utakmice. Iako boli, treba zaboraviti tu utakmicu, treba se koncentrisati maksimalno na Bahčešehir, koji je neugodan protivnik, a koji je takođe mnogo gubio u završnici. Sada su promenili mnogo igrača. Ne potcenjujemo ih, ne smemo da živimo u prošlosti i moramo se maksimalno koncentrisati na ekipu koja dolazi rasterećeno", rekao je Filipovski za klupsku televiziju i nastavio:

Delovalo je na treningu da su se spremala neka rešenja za neizvesne završnice…

"Tu sam mesec dana, nisam još postavio sve što bih hteo, utakmice idu jedna za drugom. Taktiku nisam uspeo da pripremam puno. Spremali smo se za agresivnu ekipu, pa onda za onu koje nas usmerava, sada igramo protiv Bahčešehira, koji izgurava, ide ispod. Ne možemo mnogo da dodajemo, sad se spremamo za njih, imamo mnogo utakmica. Važno je da se spremiš i pripremiti taktiku koja odgovara različitim opcija odbrane", rekao je Filipovski.

Kad smo kod odbrane…

"Važna je i odbrana, eto mi smo posle 45 minuta u Baru bili na 77 poena, a u regularnom 70. Problem je što nismo dali 71, ali važna je ta odbrana, kad igraš odbranu, imaš više mogućnosti da odigraš dobro", rekao je Filipovski.

Zdravstveno stanje?

"Nije najbolje, imamo neke bolesti i povredice, ali oni koji jesu spremni… Svi ćemo dati sve od sebe da damo svoj maksimum protiv Bahčešehira. Borićemo se do poslednjeg", rekao je Filipovski.

Partizan ima četiri pobede i tri poraza, a Bahčešehir jednu pobedu i sedam poraza.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC