• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović upozorava: FMP je izgubio na jednu loptu u Podgorici, pokazali su da imaju kvalitet!

Autor Nikola Lalović

Trener Crvene zvezde Saša Obradović upozorava da je naredni rival izuzetno ozbiljan protivnik.

 ABA liga FMP Crvena zvezda najava Izvor: MN PRESS

Nakon poraza u šok završnici meča sa Olimpijakosom u Evroligi, Crvena zvezda nastavlja takmičenje gostovanjem u ABA. 

Sada je protivnik FMP, ekipa koja se u prethodnom periodu mučila sa virusom korona, ali je uspjela konačno da se izbori sa svim problemima. 

Možda će vas zanimati

Meč sa FMP-om Crvena zvezda igra u Železniku u subotu od 12 časova, a trener gostiju Saša Obradović je istakao da je u toku ove sezone tim iz Železnika znao dobro da odigra protiv najboljih timova regionalne lige.

"Već smo napomenuli da je izuzetno teško odigrati utakmice u ABA ligi, nakon ogromne potrošnje u Evroligi. Očekuje nas meč sa ekipom koja je bila pogođena virusom, nisu trenirali dosta dugo, ali su po povratku na teren pokazali da imaju kvalitet i moramo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno. Izgubili su meč u Podgorici na jednu loptu, odigrali su i dobar meč protiv Igokee koji su izgubili u posljednjem minutu. Dakle, moramo da pokažemo maksimalan pristup i koncentraciju protiv jedne ekipe koja ima kombinaciju iskusnih i mladih igrača", rekao je trener crveno-bijelih.

Kapiten tima Branko Lazić je dobro upoznat sa nosiocima igre protivnika. 

"Čeka nas teška utakmica, nismo imali puno vremena za oporavak od utakmice sa Olimpijakosom. Ekipa FMP-a je svake godine spoj dobrih i mladih igrača, dobro se poznajemo, odigrali smo i jednu trening utakmicu na početku sezone. Nosioci igre su vrlo iskusni i dobri igrači: Čović, Lešić, Nenadić, Ulubaj…tu su i Đorđević, Lazarević…znamo da je tu uvijek i neki mladi i talentovan igrač spreman da uskoči na veliku scenu. Imali su dosta problema sa koronom, ali su već u srijedu u Laktašima pokazali da podižu formu, a kvalitet utakmicom u Podgorici gdje su imali loptu i šuteve za pobjedu. Znamo da neće biti lako, ali želimo pobjedu, nakon dva tijesna i nesrećna poraza, kako bi na pravi način krenuli u nedjelju u kojoj nas očekuju još tri vrlo zahtjevne i važne utakmice", rekao je Lazić.

Poslije meča sa FMP-om nastavlja se nemilosrdan tempo za crveno-bijele, pošto ih već u utorak čeka utakmica sa Albom u 14. kolu Evrolige. 

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC