• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bombe i skandali o Džejmsu Hardenu: Nude ga Jokićevom Denveru, ali i optužuju zbog striptiz-klubova!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Brada" je u centru pažnje ovih dana - ne po lepim stvarima.

 dzejms-harden-prelazi-u-denver-nikola-jokic-harden-striptiz-klub-istraga Izvor: Tanjug/Pool Photo via AP/Carmen Mandato/Pool Getty Images North America

Najpre se nedeljama i danima čekalo da li će uopšte doći na početak priprema za start sezone, koja je krenula prošle noći. Zatim je došao, ali je onda ostalo otvoreno da li će otići i gde, a licitacija imenima klubova počela je od Bruklina, a završila na Filadelfiji.

Možda će vas zanimati

Međutim, Harden je i dalje u Hjustonu i nije zadovoljan, jer su dobro obavešteni novinari objavili da je ove nedelje na treningu gađao loptom jednog saigrača, što je svakako veoma neubičajeno za njega i njegovu mirnu prirodu.

U sredu se Hardenovo ime dovodi u vezu sa novim pričama.

Pre svega, novinar "Denver posta" Majk Singer objavio je da je Hjuston pozvao Denver i raspitivao se da li su raspoloženi da dobiju Hardena, a da zauzvrat pošalju u Teksas mladog krilnog igrača Majkla Portera Džuniora.

"Bilo koji sličan plan uključio bi u trejd i Gerija Hersia i Vila Bartona, a možda i obojicu, da bi izjednačili veliku Hardenovu platu. Istovremeno, taj posao bi značajno oslabio Denver na krilnim pozicijama", objavio je američki novinar.

Da se nešto zaista "kuvalo" oko ovog trejda potvrdio je i portal "ESPN", koji je još u ponedeljak nagovestio ovu mogućnost. Na Hardenovu žalost, kako nedelja odmiče, on tako ima druge probleme.

NBA i Hjuston Rokoetsi navodno ispituju video snimak na kojem se Harden vidi kako bez maske uživa u striptiz klubu, kršeći stroge protokole protiv širenja korone.

Video je navodno napravljen na "Božićnoj žurci" ove nedelje u Hjustonu, a košarkaš se tokom večeri oglasio na svojim profilima na društvenim mrežama i objasnio čitavu situaciju.

"Niže se jedna stvar za drugom. Otišao sam na šou kod devojke iz mog grada, na njen događaj (ne u striptiz klub) jer je postala gazdarica i stavila je njene ljude u šansu da uspeju i sada je to problem. Svakog dana je nešto drugo u pitanju.Nije bitno koliko puta ljuti pokušavaju da vuku moje ime, to ne mogu da urade. Pravi uvek završe na vrhu"

Potom je ovu Instagram objavu obrisao.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC