• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezda je htjela da vrati Gudurića": Čović otkrio zašto se Marko nije vratio u klub!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji bek crveno-bijelih se vratio u Evropu, ali u Fenerbahče.

 Čović Zvezda htjela da vrati Gudurića Izvor: MN PRESS

Mijenjali su crveno-bijeli igrački kadar, promijenili su i trenera, a prava bomba na Malom Kalemegdanu mogao je da bude povratak Marka Gudurića. Crvena zvezda je željela da vrati svoje dete u klub.

To je u jutarnjem programu TV Prva otkrio Nebojša Čović, prvi čovjek kluba.

Možda će vas zanimati

Ipak, konkurencija za potpis Gudurića je bila prejaka i on je na kraju završio u Feneru. Beogradski tim nije mogao da parira unosnijim ponudama.

''Teško je proizvoditi mlade igrače i igrati Evroligu. Cijene domaćih igrača su skočile, htjeli smo Gudurića da vratimo, ali ne možemo da se nosimo sa budžetima drugih klubova. I on je dečko profesionalac i hoće da zaradi'', rekao je Čović.

Nije pomoglo ni to što bi se Gudurić vratio u poznatu sredinu, tamo odakle je krenuo. Imao je priliku da ponovo sarađuje sa Dejanom Radonjićem, koji je ponovo na klupi crveno-bijelih.

Gostujući u jutarnjem programu, Nebojša Čović se dotakao i nekih od najvećih problema koje srpska košarka trenutno ima. Nacionalni tim je imao velikih problema u kvalifikacijama, a po mišljenju Čovića sve to kreće iz mlađih kategorija. 

''Zabrinut sam za budućnost naše košarke. Reprezentacija izgubi od Švajcarske, to je drugi nivo igrača, da se neko ne uvrijedi, a vidjeli ste koliki je kvalitet. Mi nemamo zaštitu za igrače od 12-13 igrača koji odlaze. Mi jesmo uzeli oko 14 mladih igrača, ali teško je ući u konkurenciju sa Barselonom i Real Madridom koji nude posao roditeljima, smještaj... Mi imamo mogućnosti, ali puno djece odlazi i moramo da zatražimo pomoć od saveza i FIBA'', ističe prvi čovjek crveno-bijelih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC