• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović "zasuo" Detroit trojkama za pobjedu Atlante: Lejkersi pali, Lebron dobio rampu o kojoj se priča! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Odlična partija srpskog beka, Aleksej Pokuševski i dalje čeka na pogodak.

 bogdan-bogdanovic-5-trojki-15-poena-atlanta-detroit-128-120-pokusevski-bez-poena-nba Izvor: Tanjug/Atlanta Journal-Constitution/Curtis Compton

Nikola Jokić je bio nezaustavljiv u pobjedi Denvera, ali i Bogdan Bogdanović je upisao dobru partiju u dresu Atlante, koja je nastavila da ređa pobjede, ovoga puta protiv Detroita.

ATLANTA HOKS - DETROIT PISTONS 128:120
/33:25, 32:31, 35:31, 28:33/

Možda će vas zanimati

Ponovo je Trej Jang bio vođa Atlante do treće pobjede u trećem meču u novoj sezoni, ali je Bogdanović sada upisao odličnu partiju.

Nakon slabe šuterske večeri prije par dana, sada je Bogdanović ubacio 17 poena uz pet skokova i pet asistencija za 31 minut proveden na parketu. Pogodio je čak pet trojki iz sedam pokušaja, a zabilježio je i jednu ukradenu loptu.

Bogdanović je tako bio drugi poenter tima u pobjedi u kojoj je Atlanta vodila gotovo čitav meč. Trej Jang je ubacio 29 poena, dok je Džon Kolins dodao 15.

U timu Detroita je tandem Džeremi Grant-Džoš Džekson ubacio po 27 poena, dok je Delon Rajt dodao 18. Uspjeli su preko Granta i Mejsona Plamlija igrači Detroita da se približe Atlanti u finišu.

Ipak, sve je to riješio Trej Jang prvo trojkom, a onda i postigavši posljednja četiri poena Atlante.

Bogdan Bogdanović protiv Detroita
Izvor: Youtube/Z. Highlights

Los Anđeles Lejkersi su u posljednjem meču večeri izgubili od Portlanda 115:107, pošto su Demijen Lilard i ekipa srušili šampiona.

Nije mogao Lebron Džejms da zaustavi Trejlblejzerse uprkos 29 poena i devet skokova, pošto je sjajni trio Portlanda bio vrlo raspoložen za igru.

Lilard je "zasuo" koš sa 31 poenom, Geri Trent Junior je ubacio 28, dok je Si-Džej Mekolum osim 20 poena imao i čak 11 asistencija. Enes Kanter je imao 12 poena i 14 skokova, a "dabl-dabl" je upisao i Jusuf Nurkić sa 10 poena i 12 skokova.

Potez meča o kojem se priča je rampa Trenta Juniora nad Džejmsom.

Što se tiče ostalih mečeva, Oklahoma Tander je izgubila od Jute Džez 110:109 i to pogotkom Donovana Mičela u samom finišu meča.

Aleksej Pokuševski se ni ovoga puta nije upisao u strijelce, a imao je po jedan promašaj u šutevima za dva i tri poena.

Jutu su do tijesnog trijumfa predvodili Bojan Bogdanović sa 23 i Donovan Mičel i Majk Konli sa po 20 poena, dok su u timu Oklahome Lugenc Dort i Šaj Gildžeus Aleksander ubacili 26, odnosno 23 poena.

Memfis je poslije produžetka savladao Bruklin Netse 116:111, a do trijumfa su ih vodili Kajl Anderson sa 28 poena i Dilon Bruks sa 24.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC