• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lojd je otkrovenje Evrolige: Dolazak u Zvezdu mu je potez karijere!

Autor 000

Bek Zvezde se pokazao kao idealno pojačanje.

 Džordan Lojd otkrovenje Evrolige Izvor: MN PRESS

Svake godine na polovini sezona Evroliga pravi anketu u kojoj učestvuju generalni menadžeri učesnika takmičenja. 

Oni popunjavaju listu glasajući za najbolje pojedince u dosadašnjem dijelu sezone, a među najboljima se našao i bek Crvene zvezde Džordan Lojd.

On je dobio najviše glasova kada je u pitanju izbor za otkrovenje Evrolige. Dobio je 22 odsto glasova. Iza njega su završili centar ASVEL-a Mustafa Fal sa 16,7 odsto i Ševon Šilds iz Olimpije iz Milana sa 16 odsto glasova. 

Američki bek je ove sezone na 15 mečeva u prosjeku igrao 29,5 minuta i za to vreme je postizao 18,7 poena uz 3,4 asistencije i 3,6 skokova. On je apsolutno najbolji igrač crveno-bijelih i u napadu mnogo zavisi od njega. Ne samo da je zvijezda u usponu već je i jedan od najboljih igrača Evrolige. 

Iako je i prošle sezone bio odličan u Valensiji, sada se vidi da je dolazak u Crvenu zvezdu bio pravi potez, kako za njega tako i za klub. Crveno-bijeli su dobili lidera na terenu, a Lojd ekipu koja mu je omogućila da se "lansira" u sam evropski vrh. 

Za najboljeg igrača izabran je Majk Džejms iz CSKA sa 61 odsto glasova, a ostatak je pokupio Nikola Mirotić. Džejms je i najbolji igrač u ključnim situacijama (72 odsto glasova), ali nije najbolji lider tima. Ta titula pripala je Skotiju Vilbekinu. 

Najbolji defanzivac je ubjedljivo bio Valter Tavareš iz Reala, a najbolji dodavač bez premca Nik Kalates. Najbolji mladi igrač je Rokas Jokubaitis iz Žalgirisa, a najspektalkularniji igrač, ko drugi do opet Majk Džejms 

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC