• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dugo je tinjalo": Srđan Lončar o razlazu sa banjalučkim Borcem

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Ovaj preveliki zalogaj, forsiranje Druge ABA lige, ta saradnja sa Igokeom i...", kaže doskorašnji bek crveno-plavih za MONDO.

 Srđan Lončar za MONDO o razlozima razlaza sa KK Borac Banjaluka Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

Banjalučki klub je u petak saopštio da je sa braćom Lončar došlo do sporazumnog raskida saradnje na zahtjev samih igrača i to zbog, kako je navedeno, "neslaganja sa upravom oko načina vođenja i funkcionisanja kluba".

Doskorašnji bek Banjalučana Srđan Lončar nije želio previše da otkrije o samim razlozima neslaganja, ali evidentno je da se dalje zajedno nije moglo.

Možda će vas zanimati

"Bilo je dosta stvari, ali u dogovoru sa klubom, odlučili smo da nećemo izlaziti detaljnije oko neslaganja. Najmanja bitna je bila minutaža, ni prošle godine nisam igrao previše za razliku od brata Peđe, koji je i prošle i ove sezone bio standardan. Dugo je to tinjalo, prvo je trajalo 'mučenje' šest-sedam godina u Prvoj ligi Republike Srpske, potom napokon povratak u prvenstvo Bosne i Hercegovine i onda...Ovaj preveliki zalogaj, forsiranje Druge ABA lige, ta saradnja sa Igokeom i...", izjavio je Lončar za naš portal.

Potvrdno je odgovorio na naše pitanje da li su to bili uzroci odnosi razlozi neslaganja sa rukovodstvom Borca.

"Otprilike tako nešto. Onda, s obzirom da smo zaposleni, nismo mogli da uskladimo ni treninge s poslom, pa onda bio je i taj fudbalski turnir. Ne bismo mogli toliko da sve ispoštujemo sa igračke strane", dodao je doskorašnji član Banjalučana.

Lončar je takođe priznao da ni on ni njegov brat nemaju dalji plan o nastavku karijere.

"Sad ćemo trenutno da odmaramo, još ne razmišljamo o tome gdje ćemo i šta ćemo dalje, ali vjerujem da još nije došao kraj naših košarkaških karijera", dodao je Srđan Lončar.

Podsjetimo, da nešto ne štima na relaciji Borac - braća Lončar, potvrdio je i njihov neodlazak na prvi "balon" Druge ABA lige na Zlatibor, a sada ih sigurno neće biti ni u drugom u Banjaluci, koji se igra od od 18. do 24. januara u renoviranoj dvorani "Borik".

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lakrdija

Da je sve kako treba ne bi nikad ni igrali,od vas je bilo hiljade momaka boljih koji nikad nisu dobili sansu... Naravno da se treba igrati druga Aba liga a vi imate usce i te sprdnje od klubova pa tamo komandujte sta i kako da se radi...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC