• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea prva u ABA ligi, ali Bajić čvrsto na zemlji: Titula je nerealna priča, konkurencija je velika!

Autor Dragan Šutvić

Poslije trijumfa nad crno-bijelima, bh. šampion je na prvoj poziciji u ABA ligi

 ABA liga 18. kolo Partizan Igokea Dragan Bajić Izvor: Promo/ABA liga/KK Mega/Ivica Veselinov

Košarkaši Igokee pokorili su Beograd!

Igrači Dragana Bajića savladali su večeras u Hali sportova ekipu Partizana rezultatom 75:83 i praktično je izbacili iz trke za plej-of, ali u isto vrijeme se našli na liderskoj poziciji.

Možda će vas zanimati

"Čestitam igračima, zasluženo smo trijumfovali. Maksimalno smo odradili sve što smo zacrtali i mogu da budem zadovoljan. Ušli smo čvrsto u prvo poluvrijeme, a Partizan se nije snašao pri takvoj našoj igri. Vraćali su se iz naših grešaka, pogađali iz tranzicije, međutim pametno smo odradili drugi dio prvog poluvremena i zasluženo bili u prednosti. U drugom poluvremenu Džeki Karmajkl je ušao u probleme sa ličnim greškama, Partizan se vratio skok-igrom i došao do egala, ali bili smo pametni pred kraj meča i Bog nas je nagradio pobjedom", rekao je trener Igokee nakon meča.

Bio je to 14. trijumf bh. šampiona u regionalnom takmičenju, kojim je, rekosmo, izbio na prvo mjesto, ispred Mornara (13-3).

"Pokazujemo cijele sezone lijepu košarku, a od starta insistiram na dobroj odbrani, od koje kreće sve ostalo. Uvijek može bolje, ali mislim da ni najveći optimisti nisu očekivali ovakav rezultat. Konkurencija u ligi je velika, tako da je titula, mislim, nerealna priča. Cilj nam je bio da izborimo opstanak, želio sam mirniju sezonu, a ako nam se ukaže šansa za nečim višim, znaćemo da je iskoristimo. Nismo time sada opterećeni, idemo iz meča u meč, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti."

Zbog kup-takmičenja i kvalifikacionog "prozora" za Eurobasket, takmičenje u ABA ligi će se nastaviti krajem februara, a prvi naredni rival Igokee u regionalnom takmičenju biće podgorička Budućnost (26. februar, dvorana u Laktašima).

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Opet Bajić! Ljudi moji!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC