• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov crni niz se ne prekida: Cibona poslije više od decenije slavila u Beogradu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Agonija crno-bijelih traje, ovoliko nikad nisu gubili.

 ABA liga Partizan Cibona 87 - 90 Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su upisali i 13. poraz u ABA ligi ove sezone, a prvi od Cibone u Beogradu nakon više od decenije. Zagrebački tim je posljednji put beogradske crno-bijele savladao davne 2009. godine!

Novu pobjedu omogućila im je još jedna partija u stilu ovosezonskog Partizana. Puno oscilacija i nerezonskih odluka u najbitnijim trenucima meča doveli su do poraza u generalnoj provjeri pred najbitniji meč sezone, posljednje kolo druge grupne faze u Evrokupu.

Partizan - Cibona 87:90

Partizan, koji nijednom nije vodio tokom jedinog produžetka u hali Ranko Žeravica nastavio je niz katastrofalnih rezultata u ABA ligi i sada ima čak šest uzastopnih poraza!

Već sredinom druge dionice gosti iz Zagreba su stvorili sebi dvocifrenu prednost. Katastrofalna igra Partizana u tim trenucima, iako je bio prvi tim koji je na ovom meču uspio da se odlijepi, omogućila je Ciboni 11 poena prednosti. Djeluje da je tu razliku istopio samo jedan čovjek.

Uroš Trifunović je bio maestralan u finišu druge četvrtine, donio egal pred odlazak na odmor i omogućio da crno-bijeli početkom trećeg dijela opet stignu do prednosti. I tada su imali priliku da lome meč. Bilo je ''plus sedam'', bilo je prilika da se prednost uveća, ali one nisu korišćene...

Još jednom je Partizan odigrao konfuzno. Onako kako su njegovi navijači navikli ove sezone. Bez jasnog plana kad je najbitnije. Dozvolili su Ciboni da se vrati, a kada je već tako, počnu da ulaze i neki čudni šutevi. Cibona je u posljednjem napadu pogodila trojku iz ćoška, za produžetak!

Partizan: Zagorac, Pejdž 2, Dangubić 13, Stefanović 3, Jaramaz 14, Perkins 4, Jovanović, Janković 12, Radovanović 4, Tomas 14, Trifunović 20

Cibona: Radovčić 4, Planinić 15, Marić 8, Novačić 2, Prkačin 23, Gnjidić 4, Branković 2, Drežnjak 9, Markota, Nakić 23

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC