• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sarajevo, ljubavi moja!" Trener Borca se poslije pobjede nad liderom sjetio Kemala Montena, ali i kauboja i Indijanaca!

Autor Dragan Šutvić

Dragan Nikolić u svom stilu...

 ABA 2 Borac Studentski centar Kemal Monteno kauboji Indijanci Izvor: ABA liga/Dragana Stjepanović

Do protekle večeri, bila je to ekipa podgoričkog Studentskog centra, koja je "neokrznuta" prošla prvih devet mečeva, a onda pognute glave napustila teren nakon duela sa banjalučkim Borcem – bilo je 87:79.

Možda će vas zanimati

Kao i nakon mečeva sa Heliosom i užičkom Slobodom, trener Banjalučana i ex-strateg Igokee Dragan Nikolić u svom stilu je prokomentarisao utakmicu.

"Svaka utakmica je bila teška što se tiče skalpova. Kao mali puno sam gledao vestern filmove i to je super, ali ovdje nema ni kauboja ni Indijanaca. Ovo je košarka gdje neko mora da pobijedi, a neko da izgubi. Dobro je za ABA ligu što nema neporaženih, svi dajemo sve od sebe. Igrali smo protiv kluba koji u najpozitivnijem smislu na klupi ima košarkaškog fanatika i sportskog radnika koji je napravio jednu priču. Trajković je trener koji ima bogat CV, sjajne igrače, to govore i njihovi rezultati, odnosno dosadašnji rad kako u domaćem prvenstvu, tako i u ovom takmičenju. Međutim, ja sa košarkaške strane mogu samo da kažem 'Sarajevo ljubavi moja'", rekao je trener Banjalučana, aludirajući na tri trijumfa njegovih izabranika u "balonu" na Ilidži.

Do kraja ligaškog dijela ABA 2 lige preostalo je da se odigraju još tri kola, a mjesto odigravanja narednog "balona" biće naknadno određeno.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Siki

Može li se do ABA1? Sretno Borac Bl

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC