• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško objavio fotku - Gagi je stigao u Megu: Emotivna poruka za novi početak, Milosavljević potpisao! (FOTO)

Autor 000

Iskusni košarkaš stavio potpis sa članom ABA lige.

 dragan milosavljevic ugovor mega Izvor: MN PRESS

U domaćoj košarci je u četvrtak odjeknula prava mala "transfer bomba", a sada je stigla i zvanična potvrda.

Dragan Milosavljević novi je košarkaš Mege!

Milosavljević se sredinom februara zvanično rastao sa Unikahom iz Malage. To je bio očekivan ishod, pošto se nekadašnji kapiten Partizana dugo oporavljao od povrede koljena koju je dobio još avgusta 2019. nastupajući za reprezentaciju u pripremama za Mundobasket.

Sada je njegov agent Miško Ražnatović potvrdio potpisivanje ugovora sa Megom do kraja sezone, uz emotivnu poruku o putu koji je "Gagi" Milosavljević prošao prethodnih godina.

"Rođeni smo u istom gradu. Čak smo i živeli u istoj stambenoj gradi, doduše u različito vrijeme. Sarađujemo od kada je kao 18-godišnjak iz kruševačkog Napretka krenuo u profesionalne vode. Dragan Milosavljević se nalazi u najdelikatnijem trenutku karijere, jer je igrajući za reprezentaciju Srbije doživeo povredu, koja ga je odvojila 20 mjeseci od terena!", počeo je Ražnatović.

"Moja je obaveza da uz igrače budem ne samo u trenucima pravljenja milionskih ugovora, nego i u najtežim momentima. Draganu je potrebna medicinsko-sportska njega, vrijeme provedeno na terenu i strpljenje. Obojica smo ubijeđeni da je Mega prava sredina za to, i stoga je Dragan potpisao ugovor sa klubom do kraja takmičarske sezone. Predvodiće ekipu u plej-ofu lige Srbije, i potajno se nadam da će se vratiti u vrhunsku formu, i upustiti u borbu za mjesto u reprezentaciji Srbije!", naveo je Ražnatović na Instagramu.

Dragan Milosavljević je poslije Napretka nosio dres Radničkog iz Kragujevca, potom je pet godina proveo u Partizanu, prije nego što je u inostranstvu nastupao za Albu iz Berlina i Unikahu iz Malage.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC