• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica potpuno zdrav, a ne igra za Partizan: Trener otkrio sve detalje - ''Sam je to tražio!''

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Neverovatan potez kapitena crno-belih potvrdiće mu status klupske legende!

 partzan-novica-velickovic-kapiten-ne-igra-iskustvo-mladji-igraci-sansa-aleksandar-matovic-aba-liga Izvor: MN PRESS

Nekadašnja ''Zvezda u usponu'' Evrolige, a danas najiskusniji u redovima crno-belih propustio je meč protiv FMP-a. Fantastičan meč Partizana odgledao je sa klupe za rezerve, što je nakon susreta objasnio Aleksandar Matović.

Možda će vas zanimati

Trener Partizana otkrio je da je Novica Veličković sam izrazio želju da ne igra, kako bi njegove minute na parketu dobijali mladi košarkaši! Pravi kapitenski gest!

Kada god njegovo iskustvo i kvalitet ne budu potrebni crno-belima, do kraja ove sezone, Veličković će utakmice pratiti sa klupe!

''Malo je specifična situacija. Novica je posle Kupa Radivoja Koraća bio povređen i igrao je tri utakmice na svoje insistiranje. Kada smo dobili Mornar, razgovarao je sa mnom. Želeo je da, iako maksimalno spreman, mlađi momci dobiju njegove minute, ukoliko on nije potreban na parketu'', počeo je priču trener Partizana.

Veličković se polako priprema za uloge nakon igračke karijere, pa tako sada mnogo više priča sa mlađim igračima, kojima deli savete.

''Dugujemo mu veliku zahvalnost jer je prema toj deci izrazio želju, ali i zato što ih uči na treningu šta je to profesionalno ponašanje. Potpuno je zdrav, prvi je na treningu, u ovom momentu više vremena provodi u edukaciji igrača, od košarkaških stvari, do pravila ponašanja'', otkrio je Aleksandar Matović, treći trener crno-belih u sezoni.

Iskusni Veličković stigao je u Partizan davne 2001. godine, a već 2004. je upisao seniorski debi, sa samo 16 godina. Karijera ga je preko Real Madrida u koji je stigao 2009. godine, Mege, Brose Basketa, ponovo Mege i Trabzonspora ponovo dovela u Partizan, za koji igra od 2016. godine.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC