• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srećni smo što imamo Nikolu Jokića: Nova dominacija srpskog majstora - zbog njega je Denver strašan tim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatno je kako Nikola vodi ekipu iz pobjede u pobjedu. Ne uspijevaju da ih zaustave ni mnogo jači rivali od onog s kojim su igrali noćas!

 još jedna odlična partija nikole jokića Izvor: Tanjug/Pool Photo via AP/Troy Taormina

Denver Nagetsi su se dodatno "grupisali" poslije teške povrede Džamala Mareja i tako mobilisani pružaju zaista sjajne partije.

Noćas su imali zadatak da ne dopuste iznenađenje protiv najslabijeg tima Zapadne konferencije i uspjeli su u tome. Naravno, najviše zahvaljujući Nikoli Jokiću.

Možda će vas zanimati

Hjuston – Denver 99:128 (28:35, 21:34, 30:31, 20:28)

Maestralni Jokić završio je meč sa čak 29 poena i 16 skokova, a tri asistencije falile su mu za 16. tripl-dabl ove sezone. Zanimljivo je da je takve brojke ostvario za samo 27 minuta na parketu i to da nije ni ulazio u igru u posljednjoj četvrtini.

Prosto, za tim nije bilo potrebe, kao što nije bilo potrebno da tada igra ni Eron Gordon, novi Denverov "toranj" i startni krilni centar koji je na terenu proveo samo 22 minuta i za to vrijeme ubacio osam poena. Trener Majkl Meloun dao mu je šansu da odmori, dok je ekipu ka pobjedi vukao i Majkl Porter Džunior sa 21 poenom.

Pogledajte kako je Jokić igrao.

MVP nastup Nikole Jokića protiv Hjustona
Izvor: YouTube/Team Of Highlights

Interesantno je da je Denver do prošle noći gubio čak osam puta uzastopno na parketu Hjustona, mada je to godinama bio mnogo jači tim, prije svega zbog Džejmsa Hardena, koji sada igra u Bruklinu.

Dok su Nagetsi sada na skoru 36-20 i na četvrtom mjestu tabele Zapada, Hjuston je posljednjeplasirani, sa učinkom od 14 pobjeda i čak 42 poraza. U ekipi koja je do ove sezone bila redovni kandidat bar za finale konferencije, sada su najefikasniji igrači bili centar Keli Olinik sa 23 poena i Džejšan Tejt sa 21.

Protiv moćnog Jokića i ekipe oni prosto nisu imali šanse.

"Ono što Nikolu čini MVP igračem je to da nije propustio nijednu utakmicu. Iako smo imali neke povrede, on vodi ovaj tim do mjesta među najbolje četiri ekipe na Zapadu, koji ima mnogo talenta i kvaliteta. I pored toga, pogledate njegovu statistiku i efikasnost i to su zaista istorijske brojke. Srećno smo što ga imamo i svi shvatamo to", iskreno je poslije meča izgovorio trener Denvera Majkl Meloun.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC