• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSPLOZIJA! Sasuo 34 poena i srušio Bajern: Na minut do kraja je sve bilo gotovo, a onda je Lučić režirao dramu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kakav meč je odigrao Ševon Šilds! Praktično je sam uveo Olimpiju iz Milana na F4 Evrolige.

 evroliga rezultati olimpija milano bajern 92 89 ševon šilds 34 poena Izvor: MN PRESS

Ševon Šilds je svojeručno uveo Olimpiju iz Milana na Fajnal for Evrolige u meču koji je ponudio dramu, iako to nije tako djelovalo na minut do kraja!

Sjajni Amerikanac sa danskim papirima uspio je da saspe čak 34 poena u pobjedi svog tima u majstorici četvrtfinala protiv Bajerna. 

OLIMPIJA MILANO - BAJERN 92:89 (24:22, 26:18, 22:18, 20:31)

Polazilo je za rukom Vladimiru Lučiću i Bajernu da se drže u ovoj seriji, sjajni reprezentativac Srbije je davao nadu svom timu da mogu na F4, ali na kraju je nevjerovatna partija Šildsa presudila. 

Uspio je tim iz Milana da u drugoj i trećoj četvrtini slomi otpor protivnika, a iako je Bajern u finišu meča došao na 6 poena minusa (83:77), Etore Mesina je zatražio tajmaut i Malkom Dilejni je sa pet vezanih poena opet odlijepio svoj tim. 

Poveo je domaćin sa 91:79 na minut do kraja, a onda je Lučič pogodio trojku! Rejnolds je pogodio za dva, a onda je Boldvin doneo 91:89 posle Lučićeve ukradene lopte. Faulirao je reprezentativac Srbije Šildsa, bek Olimpije pogodio je jedno bacanje i promašajem Cipsera za izjednačenje se završio ovaj meč nevjerovatan meč. 

Prvi je bio CSKA, potom je u nevjerovatnom finišu petog meča Efes došao do pobjede nad Realom i takođe osigurao svoje mjesto, a sada je i Olimpija u borbi za trofej. 

Ševon Šilds je naravno bio prvo ime meča sa 34 poena, trojke je šutirao 5/6, a dvojke 4/6! Uz to je dodao i šest skokova. Uz njega je u pobjedničkom timu sjajan bio Malkom Dilejni sa 16 poena, dok je Kajl Hajns imao 12. Vladimir Micov je upisao jedan skok.

Kod Bajerna Rejnolds je imao 19 poena i 10 skokova, Boldvin je došao do 14 poena, a Džonson do 10. Vladimir Lučić je na kraju imao 8 poena. 

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC