• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokića pоkrali u završnici, poludio na sudije! Srbin ubacio 29, pa se ispromašivao - Denver prosuo pobjedu! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Treći poraz za Denver u posljednja četiri meča, a ovaj će posebno boljeti!

 nikola jokić 29 poena poraz denver Izvor: Tanjug/AP/David Zalubowski

Nova NBA noć, nova uzbuđenja, ali ne i ona pozitivna za glavnog kandidata za MVP nagradu. Nikola Jokić u burnoj završnici meča nije uspio da povede Denver do pobjede nad Bruklinom, pošto su Nagetsi protraćili 21 poen prednosti!

DENVER NAGETS - BRUKLIN NETS 119:125
/37:24, 34:32, 33:41, 15:28/

Ekipa Majkla Melouna je počela da "štuca" i osjeća posljedice skraćene rotacije, pošto je Denver zabeilježio treći poraz u posljednja četiri meča, a sada su ih zaustavili Kevin Durent, Kajri Irving i ekipa.

Nikola Jokić je odigrao odličan meč sve do samog finiša, kada je u posljednjem minutu u nekoliko navrata propustio priliku da održi Denver u životu, da bi tehničkom greškom poslije katastrofalne odluke sudija taj meč bio i konačno riješen.

Jokić je ubacio 29 poena uz sedam skokova i šest asistencija, ali i pet izgubljenih lopti za 37 minuta na terenu. Šutirao je 10/16 za dva poena, ali i vrlo loših 0/5 sa distance (uz 9/9 sa linije slobodnih bacanja).

Međutim, Denveru nije bilo dovoljno ni što su u finišu prvog poluvremena imali vođstvo 71:50, a kulminacija je dostignuta u posljednjoj dionici kada je Jokić ubacio šest od tek 15 poena Denvera.

Tada je Bruklin prvi put uspio i da povede na meču, ali prava bura viđena je tokom poslednjeg minuta. Jokić je na 1:30 do kraja pogodio dva bacanja za 119:120 za Bruklin, da bi na 57 sekundi do kraja promašio polaganje.

Izvor: Tanjug/AP/David Zalubowski

Uslijedio je još jedan pokušaj iz okreta na 24 sekunde pre kraja pri istom rezultatu, ali je Srbin ponovo promašio, da bi lošu "klač" igru na ovom meču kompletirao u posljednjim sekundama meča.

Durent je pogodio dva bacanja za 122:119, da bi na 10.9 sekundi prije kraja Jokić pod faulom promašio jedan šut. Sudije nisu reagovale da sviraju prekršaj, što je Jokića razbjesnilo, a sudijama samo dalo povoda da mu sviraju tehničku grešku na devet sekundi prije kraja.

Tada je postalo jasno da Denver na ovom meču neće moći da slavi, a zanimljivo je da su čak i komentatori vidjeli da je Jokić bio fauliran. Ipak, sudije su i ovoga puta bile protiv njega...

Jokić je uz sebe imao Majkla Portera sa 28 poena i Fakunda Kampaca sa 19, dok je u Bruklinu odličnio funkcionisao tandem Kevin Durent (33 poena) - Kajri Irving (31 poen). Blejk Grifin je ubacio 20 poena.

NIkola Jokić protiv Bruklina
Izvor: Youtube/Z. Highlights

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC