• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dalas ponovo vidio Bobana, srpski džin driblao kao bek! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Aleksej Pokuševski je još jednom pokazao koliko je jedinstven!

 nba rezultati aleksej pokusevski boban marjanović Izvor: Tanjug/AP Photo/Hector Amezcua

Igrala je Oklahoma drugi put u samo nekoliko dana sa Sakramentom, a Aleksej Pokuševski je i ovoga puta pokazao svu raskoš svog talenta. 

Sada mu je Mark Dagno dao ulogu startera i odmah zbog faula nad njim ušao u konflikt! Poslije samo 45 sekundi on je pri rezultatu 0:0 bio jako ljut zbog nedosuđenog faula nad Pokuševskim, ušao je u raspravu sa sudijama, ali oni nisu promijenili svoju odluku. 

Oklahoma je i ovaj meč izgubila, bolji je bio Sakramento 122:106, a najmlađi igrač lige i starter u timu Oklahome Aleksej Pokuševski je upisao 10 poena, 3 skoka i 2 asistencije. Opet je sa pozicije krila imao mnogo loptu u rukama, organizovao je igru svog tima i oduševio jednim driblingom!

Dalas Maveriksi su doživjeli težak poraz od Memfisa 133:104, a Boban Marjanović je konačno bio na terenu. On je dobio pet minuta i za to vrijeme je upisao 2 poena i 1 skok. Ipak njegov šou se desio prije meča kada je malobrojno osoblje i saigrače u sali oduševio svojim driblerskim sposobnostima!

Nije mogao Dalas na ovom meču protiv 24 poena Dža Moranta i 22 poena Dilona Bruksa, pogotovo u situaciji kada je Luka Dončić ubacio samo 12!

Odličnu partiju je imao i Nikola Vučević koji je upisao dabl-dabl u porazu Bulsa od Bruklina 115:107. On je imao 12 poena i 12 skokova uz dodatak od 6 asistencija. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC