• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pazi se, Nikola! Stef Kari hoće MVP titulu: Pogodio nemoguć šut za pobjedu, "ukrao" šou sjajnom Bukeru! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekoliko nevjerovatnih mečeva, a Stef Kari nastavlja sa sjajnim partijama!

 nba liga rezultati stef kari šut za pobjedu Izvor: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Stef Kari nastavlja da vuče svoj Golden Stejt ka mjestu u dogiravanju! Sada su pobijedili Finiks 122:116 u nevjerovatnom meču. 

Devin Buker se "zapalio" u trećoj četvrtini i ubacio 22 poena samo u tom delu igre, Endru Vigins je imao jednu od najboljih partija u karijeri sa 38 poena, a Kris Pol je uz 24 poena dodao 10 asistencija. Ipak, na kraju će se pričati o Stefu Kariju. 

On je jedan od rivala Nikoli Jokiću za titulu MVP-a NBA lige ove sezone, a sada je nevjerovatnim potezom osigurao pobjedu svom timu. On je dobio loptu sa strane, prošao pored Bukera, a onda ni Kris Pol nije pomogao. U skoku, van balansa jednom rukom dao je koš koji je sve riješio!

 Dramu smo vidjeli i u meču Los Anđeles Lejkersa i Njujork Niksa gdje se igrao i produžetak, a na kraju su Lejkersi pobijedili 101:99. Džulijus Rendl je došao silno motivisan i bivšem timu ubacio 31 poen, a Derik Rouz je igrao kao u najboljim danima i dao 27 poena.

Potez meča smo vidjeli od Entonija Dejvisa koji je pogodio nevjerovatan šut, bez gledanja na koš, a Lejkersi su u produžetku uz sjanu igru Kajla Kuzme koji je brojao do 23 poena došli do bitne pobjede. 

Oni se sa Portlandom bore za šesto mjesto na Zapadu i ako žele da direktno odu u plejof moraće da pobjeđuju do kraja regularnog dijela. 

A ekipa koja neće direktno u plejof su Boston Seltiksi, koji su porazom od Majamija definitivno ispali iz trke za šesto mjesto na Istoku. Upravo im je Hit bio glavni rival i ekipa Erika Spolstre je ovom pobjedom došla do osiguranog mjesta u plejofu. 

Treba pomenuti i poraz Filadelfije od Indijane, pogotovo jer opet nije bilo Džoela Embida na terenu. On je nastavio da redovno odmara i propušta mečeve, tako da je teško shvatiti zašto ga u Americi i dalje smatraju za regularnog kandidata za titulu MVP-a. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC