• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan u društvu Hardena i Lilarda, oružje za plej-of spremno! Tek će rušiti protivnike

Svoje majstorije lakše izvodi uz dobru opremu.

 bogdan bogdanović ugovor adidas Izvor: Integratted communication agency

Srpski as pružao je odlične partije u završnici regularnog dijela NBA lige, a sada će pred plej-of dobiti novo "oružje" za još bolju igru.

Zvijezda Atlante Bogdan Bogdanović pridružio se Džejmsu Hardenu, Demijanu Lilardu, Donovanu Mičelu i izabrao da i ubuduće na parketu nosi adidas patike.

Srpski as potpisao je ugovor sa čuvenom firmom iz Njemačke, a čelnici brenda istakli su da imaju za cilj da sa Srbinom ostvare dugu saradnju koja će da se nastavi i van parketa.

Bogdan je sezonu odigrao sjajno imajući u vidu i povredu poslije koje je tek zablistao u dresu Atlante čiji je lider. Odigrao je 44 utakmice, a prosječno je bilježio 16 poena,3,7 skoka i 3.3 aistencije po meču, a srpki as istakao je da mu je oprema u kojoj igra od velike važnosti pa je tako zahvalan Adidasu.

Izvor: Integratted communication agency

"Sportska oprema koju nosim od velikog mi je značaja, i kada je kvalitet u pitanju nikada ne pravim kompromis. Zato sam srećan što sam postao dio velike Adidas porodice i zahvalan sam im na izuzetnoj podršci od prvog dana. Već sam prve utakmice odigrao u adidas BYW patikama i pokazale su se kao sjajan izbor. Drugi model u kojima i igram je Dame, a odlučio sam se za njih jer sam već poslije prvog treninga shvatio da imaju ultra lagani đon, pružaju mi slobodu pri različitim pokretima, a sa druge strane imam veoma stabilan korak. Upravo ono što mi je i potrebno", rekao je Bogdanović.

Saradnja između adidasa i Bogdanovića obuhvatiće i podršku projektima srpskog asa, među kojima se izdvaja organizacija petog po redu, košarkaškog kampa BB u avgustu ove godine na terenima na Kalemegdanu.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC