• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasa je MVP, a on je najponosniji - dao mu je loptu u ruke sa 16: Instinkt mi je rekao da će od malog biti nešto!

Autor Dragan Šutvić

Srbija ima MVP-a Evrolige, a najponosniji je čovjek koji ga je otkrio!

 micić evroliga mvp miško ražnatović Izvor: MN PRESS

Vasilije Micić iza sebe ima ne jednu, nego nekoliko fenomenalnih sezona. Konačno je pokazao šta može i ove godine postao MVP Evrolige. 

Sa 27 godina postao je i zvanično najbolji evropski košarkaš, a sve je počelo prije više od decenije kada je kao golobradi mladić dobio šansu u prvom timu Mege. 

Možda će vas zanimati

On je sa samo 16 godina odigrao 35 mečeva u sezoni 2010/11 i u Košarkaškoj ligi Srbije davao je prosječno 8,5 poena uz 2,8 asistencija i 3,1 skok. Sada se njegov menadžer Miško Ražnatović prisjetio tih dana.

"Prije 11 godina, kada je došao u Megu, imao je samo 16 godina ali nekome se dopalo kako je igrao pa ga je praktično postavio da bude startni plejmejker tima. Takva čast obično pripada malo starijim i iskusnijim igračima, ali neko je želio da mu da šansu i Vasa tog nekog nije razočarao", počeo je svoje obraćanje Ražnatović.

On je vidio veliki potencijal u Miciću, koji je poslije četiri godine u Megi otišao u Bajern gdje se nije snašao. Slijedila je sezona u Zvezdi na pozajmici, pa Tofaš, F4 Evrolige u Beogradu sa Žalgirisom i na kraju pravi pogodak - Efes. 

Tu je sa Šejnom Larkinom napravio nevjerovatan duo i postao ne samo najbolji plejmejker već i najbolji igrač Evrope. A Miško Ražnatović je to osjetio. 

"Danas, 11 godina kasnije, Vasa je proglašen za MVP-a Evrolige i znam da su svi koji ga vole i poznaju ponosni na njega, ali ipak možda ima neko ko je ponosniji od svih. Neko kome je instinkt rekao da će od "malog" biti nešto veliko", istakao je Ražnatović u svojoj čestitci Miciću. 

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC