• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasa nije izdržao - morao je da pusti suzu! Dobio najljepšu vijest od sestre pa se slomio! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Odigrao je sezonu iz snova i morao je da je zaokruži ovom titulom!

 vasilije-micic-efes-evroliga-mvp-saigraci-iznenadjenje Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš dobio je veliko priznanje za fantastične partije, a to je saznao na veoma emotivan način.

Vasilije Micić vodio je Efes do bitnih pobjeda u sezoni, a bio je i jedan od glavnih junaka za plasman turskoj tima u F4 Evrolige čega su svesni i njegovi saigrači koji su mu priredili sjajno iznenađenje.

Možda će vas zanimati

Srpski as pomislio je da je došao na timski sastanak, a zapravo je sve bilo isplanirano kako bi mu bilo saopšteno da je najkorisniji igrač Evrolige za proteklu sezonu.

Na tom "sastanku" Vasi je pušten video, a na ekranu se pojavila njegova sestra koja mu je na emotivan način prenijela novosti, a ono što je Srbina sigurno posebno raznježilo je i momenat kada je lijepa Nina pomenula njihovu majku.

"Hej, Vasa! Vjerovatno si iznenađen što me vidiš ovdje. Željela sam da napravim video i da ti saopštim da si postao MVP Evrolige. Ja sam najponosnija sestra, i znam da nas majka posmatra i da se smiješi danas. Znaš koliko sam ponosna svaki dan, danas možda malo više. Svi znamo koliko si truda uložio, odricanja, koliko smo svi pokušali da budemo uz tebe. Žao mi je što nisam tu, ali jedva čekam da te vidim i zagrlim. Srećno do finala", emotivna je bila Vasina sestra za koju je košarkaš posebno vezan pogotovo nakon smrti majke.

Zatim se na snimku pojavio i njegov otac.

"Vasa, čestitam ti na tituli za najkorisnijeg igrača Evrolige. Za sve što si do sada uradio u košarci, ovo je tvoja nagrada!", poručio mu je otac, a on je obrisao suze i blago se nasmiješio.

Zagrmio je nakon emotivnog videa aplauz Vasinih saigrača i cjelokupnog tima, a srpski košarkaš zahvalio se svima i rekao kako nije očekivao prestižnu nagradu u svojim rukama.

I više nego zasluženo je Micić MVP Evrolige, kada se pogledaju njegovi sjajni rezultati bilo je i očekivano. Tri puta je proglašen za igrača kola, izabran je za idealni tim Evrolige, pa je logičan splet okolnosti vodio i kao ovoj tituli.

Bravo Vaso!

(MONDO) 

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Korisničko ime

Velika zvjer na terenu, nakon svega što si doživio borio si se kao lav, ovo je zasluženo... Bravo Vasa, da te još dugo gledamo!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC