• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinari "cijedili" Jokića poslije očajne partije: Rešetali ga 8 minuta, on ispao šmeker - Nisam umoran, razbili su nas!

Autor Dragan Šutvić

Srbin nije bježao od medija.

 nba liga plej of portland denver jokić loša partija novinari Izvor: Printscreen/YouTube/Denver Nuggets

Nikola Jokić odigrao je prošle noći možda i najslabiju partiju u karijeri, pa nije iznenađenje što je Denver izgubio od Portlanda i sada je rezultat u seriji 2:2.

Bez obzira na sve, Jokić je kao pravi lider i vođa izašao pred novinare koji su ga "cijedili" osam minuta na konferenciji za medije. Evidentno je da Jokić nije bio raspoložen za priču, ali je uprkos tome odgovorio na svako pitanje.

Možda će vas zanimati

"Portland je opasan tim i ne možemo da igramo opušteno zbog toga. Oni su imali energiju, brzinu, dobro su šutirali i nismo dobro odgovorili", kazao je Nikola Jokić.

"Moramo da budemo mnogo bolji".

Kada kaže "moramo", Jokić misli na svakog saigrača ponaosob pošto nije samo njegova partija bila ispod nivoa, nego je Denver šutirao svega 30% i imao lošu "energiju" na parketu. Zbog toga je Jokić upitan da li će prići igračima Nagetsa i tražiti to od njih za naredni meč...

"Svaki košarkaš mora da to uradi za sebe", odbacio je to Jokić i poručio da idu u naredni meč da dobiju i ponovo povedu u seriji.

"Imaju mnogo talentovanih igrača, imaju mnogo oružja, njihovi starteri su nas razbili i nismo imali rješenje. Igrali su na potpuno drugačijem nivou od nas, mi smo bili baš loši i usporeni, svaki šut je bio kratak, svaka kretnja je spora. Šta da se radi, idemo u Denver pa ćemo da vidimo šta će da bude", zaključio je Jokić.

Da li je umoran?

"Ne, nisam umoran, Nurkić je igrao dobru odbranu, cijeli tim je igrao dobru odbranu. I kad sam bio otvoren, promašivao sam, ali svaka čast Nurkiću", rekao je Jokić.

Navikli smo da Denver igra "duge serije" u plej-ofu, a srpski centar poručuje da je možda istina da su bolji kada su satjerani uza zid, pa ćemo vidjeti da li će se i duel sa Portlandom riješiti u šest ili sedam utakmica...

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC