• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola, ovo nije bilo na tvom nivou! Jokićev najlošiji meč u sezoni: Debakl Denvera, ostali su na -20!

Autor Dragan Šutvić

Sada je serija izjednačena i Denver mora da se trgne!

 portland denver nikola jokić loša partija Izvor: Tanjug/AP Photo/Steve Dykes

Nakon četiri odigrana meča u seriji Denvera i Portlanda rezultat je 2:2, a posljednji susret ovih timova bio je ubjedljivo najslabija partija glavnog kandidata za MVP priznanje u sezoni. Nikola Jokić jednostavno nije bio na svom nivou!

Istina, brojke su i dalje dobre, ali ne mogu da se porede sa onim što bilježi kroz cijelo prvenstvo, od uvodnih mečeva regularnog dijela pa do pej-of serije sa Portlandom. Nikola Jokić završio je susret sa 16 poena (7/18 iz igre), devet skokova i samo jednom asistencijom, što mu se baš rijetko dešava!

Portland - Denver 115:95 (32:24, 25:23, 36:19, 22:29)

Možda će vas zanimati

Srpski centar počeo je meč sa četiri uzastopna promašaja, što je bio jasan signal da Denver neće moći da održi ritam na ovom susretu. Poznato je ove sezone, posebno nakon povrede Džamala Mareja, da Nagetsi ne mogu da drže visok nivo igre kada Jokić nije najbolji igrač na terenu.

Njegovo promašaje pratio je ostatak tima, dok su na drugoj strani Mekolum, Pauel i Nurkić zatrpavali koš. Tako je prednost Trejlblejzersa već do poluvremena narasla na deset poena!

Ni nastavak nije donio bolju igru tima iz Kolorada. Jokić je i dalje bio bled, ostatak tima nije umeo da ''povuče'', a zaostatak je rastao... Portland je vrlo lako stigao do druge pobjede i izjednačenja koje bi, u teoriji, moglo da prelomi seriju protiv umornih i povredama opterećenih Nagetsa.

I pored najslabije partije u sezoni, Nikola Jokić bio je najbolji igrač svog tima!

Portland: Lilard 10, Mekalum 21, Pauel 29, Kovington 9, Nurkić 17, Sajmons 5, Entoni 12, Kanter, Džons 2, Holis-Džeferson 2, Litl 2, Elebi, Lif 4, Blevins 2

Denver: Kampaco 12, Rivers 8, Porter 3, Gordon 6, Jokić 16, Moris 12, Hauard 9, Nađi, Milsap, Grin 11, Mekgi, Herison 3, Čančar 6.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC