• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sujetni Gvardiola neće da prizna grešku: Fernandinjo i Rodri? Izveo sam najbolji tim!

Autor Dragan Šutvić

Čelsi je upravo zbog "rupe" dao i gol...

 liga šampiona finale čelsi siti gvardiola sujeta greške Izvor: Tanjug/Pierre Philippe Marcou/Pool via AP

Čelsi je prethodne noći osvojio Ligu šampiona tako što je u finalu pobijedio Mančester siti (1:0) golom Kaija Haverca, pošto je Pep Gvardiola opet odlučio da se "zaigra".

Dok su se svi pitali da li će igrati Rodri ili Fernandinjo, Gvardiola je susret počeo bez klasičnog zadnjeg veznog i upravo kroz taj "procjep" u sredini terena Čelsi im je dao gol za pobjedu, pa je ostao bez šanse da prvi put od 2011. osvoji pehar Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Da je pogriješio, priznao je izmjenom tek u 63. minutu kada je Fernandinja poslao na teren, uspio je Siti da "stisne" Čelsi, ali je ipak ostao bez gola makar za produžetke.

"Imali smo izuzetnu sezonu i čast je biti ovdje. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko jako brani i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti", rekao je Gvardiola, ali nije želio da prizna da je pogriješio.

"Kada je sastav u pitanju, uradio sam ono što je bilo najbolje za tim i izveo najbolje".

Malo prije nego što je Fernandinja uveo u igru, morao je da izvede najboljeg igrača tima Kevina de Brujnea kome je oko bilo potpuno zatvoreno posle jednog sudara.

"Povrijedio se Kevin de Brujne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sada je cilj da se odmorimo, a poslije toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja", poručio je španski stručnjak.

Nije ovo prvi put da se Gvardiola previše zamislio u bitnoj utakmici, često je griješio i dok je igrao u Bajernu, a nije ni neočekivano da zbog sujete neće da prihvati grešku.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC