• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola je proklet, afrički šamani su protiv njega! Poznati agent otkrio - bačena je magija na Španca!

Autor Dragan Šutvić

Prokletstvo i dalje traje...

 gvardiola prokletstvo afrički šamani Izvor: TANJUG/PIERRE PHILIPPE MARCOUPOOL VIA AP

Mančester siti nije uspio da stigne do trofeja u Ligi šampiona. Pogodak Kaija Haverca donio je trofej Čelsiju, a nastavio neuspješan niz Pepa Gvardiole u elitnom evropskom takmičenju. Iako je od odlaska iz Barselone vodio Bajern i Siti, nikada nije stigao do ''ušatog'' pehara!

Razlog za to mogla bi da bude kletva koja je prije nekoliko godina bačena na njega! To je prije tri godine, tokom poslednje sezone Jaje Turea u klubu iz Mančestera, otkrio menadžer veznog fudbalera!

Možda će vas zanimati

Kontroverzni Dmitri Seluk vodio je rat protiv Španca kada je Gvardiola u drugi plan stavljao Turea, iskusnog veznog fudbalera koji je bio jedan od najbitnijih igrača u klubu pijre Gvardiolinog dolaska. Tokom ljeta 2018. objasnio je kako će šamani iz Afrike uništiti trenersku karijeru bivšeg šefa struke Barselone i Bajerna.

''On je okrenuo čitavu Afriku protiv sebe, mnogobrojni afrički navijači odustali su od podržavanja Mančester sitija. I ja sam siguran, afrički šamani neće dozvoliti da Pep Gvardiola ikada više osvoji Ligu šampiona! To će za Gvardiolu biti ''Afričko prokletstvo'', a život i vreme će pokazati da li sam u pravu'', rekao je prije tri godine Dmitri Seluk, agent Jaje Turea.

Španski trener godinama se nije podnosio sa veznim fudbalerom iz Obale Slonovače. ''Otjerao'' ga je iz Barselone, a zatim i iz Mančester sitija kada je preuzeo ''Građane''.

''Činjenica da je Pep Gvardiola završio Jajinu karijeru u Mančester sitiju nije greška, to je kriminal. Ali, sve se u životu vraća kao bumerang. Gvardiola, zapamti, vidjećeš šta je moć afričkih šamana'', dodao je tada Seluk.

Iako je nakon odlaska iz Španije osvojio po tri šampionske titule u Nemačkoj i Engleskoj, Gvardiola do sada nije uspio da se domogne trofeja u Ligi šampiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC