• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić nije najbolji na svijetu, već on! Bivši MVP se njemu divi - uništio ih sa 49 poena! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

"Montruozan" tripl-dabl Kevina Durenta!

 kevin durent 29 poena Izvor: Tanjug/AP/Kathy Willens

Imao je Milvoki priliku da posle 0:2 u seriji stigne do 3:2, ali su praktično dobijenu utakmicu uspjeli da izgube. Bruklin Netsi su nakon velikog preokreta upisali možda i ključan trijumf na putu ka finalu Istočne konferencije!

BRUKLIN NETS - MILVOKI BAKS 114:108

Bruklin je sada poveo 3:2 i na pobedu je od plasmana u finale, a sve to uspjeli su na krilima neverovatnog Kevina Durenta!

On je ubacio 49 poena, uz to dodao 17 skokova i 10 asistencija, pa je "monstruoznim" tripl-dabl učinkom poveo Netse na putu ka velikoj pobjedi.

Imali su Baksi vođstvo od početka meča sve do gotovo sredine četvrte četvrtine. Vodili su u jednom trenutku i sa 17 poena razlike, imali raspoloženog Janisa Adetokunba sa 34 poena, ali ništa nije vrijedilo.

Toliko je Durent dominirao na meču da je poslije meča Janis Adetokunbo imao samo sljedeće riječi o rivalu: "On je trenutno najbolji igrač na svijetu."

Ipak, MVP nagradu ove sezone nije dobio on već Nikola Jokić, aDurenta nije bilo ni u idealnoj petorci koju je predvodio Srbin.

Bilo kako bilo, Durent je pogađao, a imao je i podršku Džefa Grina, koji je dodao 27 poena. Milvoki je izgubio dobijeno, a mogli su da poslije ovog "brejka" imaju priliku da završe seriju.

Ipak, Bruklin je pokazao da i kad nema Džejmsa Hardena u pravoj formi (tek pet poena za 46 minuta na terenu) može da stigne do ovako velike pobede, koja ih dovodi na prag finala Istoka.

U redovima Bruklina se istakao i Blejk Grifin sa 17 poena, dok su u Milvokiju odlični bili Kris Midlton sa 25 i Džru Holidej sa 19.

Bruklin - Milvoki 114:108
Izvor: YouTube/MLG Highights

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC