• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz NBA lige - otišao Lukin i Bobijev trener! 

Jedna od najvećih košarkaških stručnjaka sapoštio je da odlazi.

 rik karlajl napustio dalas nba Izvor: Profimedia

Veliki potres u NBA ligi! Legendarni trener Rik Karlajl (61), jedan od najboljih i najcijenjenijih u Americi, podnio je ostavku!

On je napustio Dalas poslije čak 13 godina, tokom kojih je Maverikse doveo do titule 2011, zajedno sa maestralnim Dirkom Novickim.

Međutim, od tada nije uspio da prođe prvu rundu plej-ofa i taj pritisak je postajao sve veći. Ekipa je na prvom koraku doigravanja stala i ove godine, kada je izgubila u majstorici protiv Los Anđeles Klipersa.

"Poslije niza razgovora sa (vlasnikom kluba) Markom Kjubanom tokom prošle nedelje, danas sam ga obavijestio da se neću vratiti na mjesto trenera Dalasa. To je isključivo moja odluka", rekao je on, a prenio "ESPN".

"Moja porodica i ja doživjeli smo nevjerovatno 13-godišnje iskustvo, radeći sa sjajnim ljudima u sjajnom gradu", izjavio je on i ponaosob zahvalio Kjubanu, najbližim saradnicima, kao i bivšim igračima.

"Dalas će uvijek biti moj dom, ali sam uzbuđen oko narednog poglavlja moje trenerske karijere", poručio je Karjlajl za kraj.

Dugogodišnji generalni menadžer Dalas Doni Nelson takođe je napustio tim, pa se očekuje da ovo ljeto bude veoma važno za Maverikse i za ekipu na čelu sa Dončićem.

Takođe, ostaje da se vidi da li će Boban Marjanović dobiti novi ugovor ili će tražiti novu sredinu poslije dvije godine, kao slobodan igrač.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC