• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže novi Stojaković! Ovako igra Peđin sin: Visok je 198, otac mu je legenda, a majka ljepotica! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Naslednik čuvenog Peđe Stojakovića, Andrej, bori se za koledž stipendiju i skreće pažnju na sebe.

 košarka predrag stojaković sin andrej Izvor: instagram/pedjastojakovic/printscreen, twitter/ TravisBranham_, Instagram/alekakamila TravisBranham_

Otac mu je bio jedan od najboljih šutera u istoriji NBA lige, a on je krenuo svojim košarkaškim putem i sa čuvenim prezimenom na leđima.

On se zove Andrej Stojaković (16) i da, u pitanju je sin legendarnog srpskog košarkaša Peđe Stojakovića (44).

Stojaković junior sam se bori za "mjesto pod suncem" i po svemu sudeći ima talenat, jer su ga primijetili na turniru "Section 7", gdje je oduševio izvještače.

"Prvi put gledam Andreja Stojakovića, sina legendarnog Srbina Peđe. Privukao je veliku pažnju. Visok je 198 cm, igra na poziciji krila i vešt je. Diplomiraće u klasi 2023", napisao je novinar Trevis Benham uz fotografiju.

Navedeni turnir je ove godine organizovan u Finiksu na "Stejt Farm stadionu" u Glendejlu. Učestvovaće više od 200 srednjoškolaca koji će pokušati da se pokažu u što boljem svjetlu i tako dobiju ponude za koledž.

Navodno je Andrej već dobio prvu ponudu i to od univerziteta Kal Poli, odnosno državnog Politehničkog univerziteta u Kaliforniji koji se nalazi u San Luis Obispu.

O njegovom mnogo poznatijem ocu ne treba mnogo trošiti riječi, osvojio je NBA titulu sa Dalasom (2011. godine), tri puta je učestvovao na Ol-star mečevima, dva puta pobjeđivao u takmičenju u najbržem šutiranju trojki, njegov dres sa brojem 16 je povučen iz upotrebe u Sakramentu. U karijeri je ukupno postigao 13.647 poena (17 po meču), uz 3.782 skoka (4.7 po meču) i 1408 asistencija (1.8 po meču).

U Srbiji ga naravno pamte i po nezaboravnim uspjesima reprezentacije, zlatu na Eurobasketu 2001 i zlatu u Indijanapolisu 2002. Sada nadolazi novi Stojaković, koji je krenuo Peđinim stopama i neće mu biti lako da na košarkaškom putu nosi svoje prezime...

Stojaković junior je jedno od troje djece Peđe Stojakovića i lijepe Grkinje, manekenke Aleke Kamile.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC