• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIJA MORA I BEZ NEDOVIĆA! Orlovi oslabljeni jure Olimpijske igre - Igor razumije, još ne smijem!

Autor Mladen Šolak

Selektor Igor Kokoškov neće moći da računa ni na asa Panatinaikosa! Dva mjeseca nije trenirao i još ne smije. "Sa ovim nema zezanja".

 srbija nemanja nedović ne igra kvalifikacije za olimpijske igre Izvor: MN PRESS

Spisak selektora Srbije Igora Kokoškova za olimpijske kvalifikacije u Beogradu ponovo mora da bude korigovan!

Nikola Jokić je otkazao prvi, Bogdana Bogdanovića čekaju nastupi u NBA spektaklu - finalu Istočne konferencije, a u "Pioniru" neće sigurno biti ni Nemanja Nedović (30).

Iskusni srpski košarkaš, as Panatinaikosa, izjavio je za TV Arena sport da i dalje osjeća posljedice nakon korone, kojom je bio zaražen sredinom aprila, i od tada mu je zabranjeno da trenira.

"Bio sam u stalnom kontaktu sa Igorom i doktorima reprezentacije, objasnio sam im u situaciju u kojoj sam bio u aprilu i maju, u tom periodu nije mi bilo dozvoljeno da treniram i da igram, pa sam bio kod kuće i nisam mogao da radim. I dalje moram da mirujem i ne smijem da treniram, ali i kada se oporavim skroz trebaće mi određeni period da napravim lagano taj povratak u sport", rekao je Nedović.

"U dogovoru sa Igorom, koji razumije situaciju, odlučeno je da sigurno preskočim kvalifikacije, a onda da sjednemo 4. jula i da vidimo šta će biti. Da je ovo druga situacija, bilo bi drugačije. Zglob ću da sredim i koljeno ću da sredim, ali sa ovim nema zezanja. Nadam se da ćemo se kvalifikovati, pa ćemo da vidimo da li sam potreban".

Izvor: MN PRESS

Nedović je o predstojećem turniru u Beogradu (29. jun - 4. jul) razgovarao i sa Bogdanovićem.

"Boca neće moći zbog sezone, čuo sam se i sa njim. Rekao mu je da bi možda preskočio kvalifikacije, ali Galinari mu je bacio žišku da hoće da igra, pa je onda htio i on, ali ima dobar razlog zašto ne igra", nasmijao se Nedović.

Reprezentacija Srbije od petka do nedjelje učestvovala je na pripremnom Akropolis kupu u Atini, a u srijedu će u "Pioniru" igrati posljednji pripremni meč pred kvalifikacioni turnir za Tokio.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC