• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čeka nas veliki posao!" Žoc do 2024. u Partizanu: Obradović se vraća na Vidovdan, zakazana promocija!

Autor Milutin Vujičić

Željko Obradović će zvanično biti predstavljen u Partizanu naredne nedelje, a na promociji će biti više riječi o detaljima trogodišnje saradnje.

 đelj obradović partizan ugovor 2024 Izvor: MNPRESS

Željko Obradović se danas i zvanično vratio u Partizan. Potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-bijelima, a sada je poznato i da je zvanična promocija zakazana za ponedjeljak!

Prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović potvrdio je na svom Tviter profilu da je ispunjena želja svih navijača crno-bijelih i da se Obradović, 30 godina otkako je prvi put seo na klupu Partizana, vratio na mjesto uspjeha.

"Srećni smo i zadovoljni što se Željko Obradović vratio", poručio je Mijailović u kratkoj izjavi za zvanični sajt kluba.

Pregovori su trajali nedeljama unazad, bilo je poziva Obradoviću i iz drugih klubova, ali će devetostruki prvak Evrope na kraju će zapevati svoju omiljenu pjesmu iz kafane - "Da volim crno-bele" - pred omiljenom publikom.

"Mislim da je svaka riječ suvišna, a istovremeno nedovoljno jaka da opiše šta njegov povratak znači za Partizan. O više detalja ćemo pričati na konferenciji za medije", rekao je Mijailović i zaključio:

"Čeka nas veliki posao".

I zaista je tako, iza Partizana je jedna od najlošijih sezona u klupskoj istoriji, ali sa Obradovićem na klupi optimizam navijača crno-bijelih sada će biti na maksimumu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC