• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda o Obradoviću - to vam je kao da se Džordan vratio u Čikago! 

Autor Tamara Ranković

Na veliki povratak Željka Obradovića u Partizan komentar je imao i nekadašnji košarkaš crno-bjelih Goran Grbović.

 goran grbović obradović u partizanu kao džordan u čikagu Izvor: MNPRESS

Partizan slavi povratak Željka Obradovića, a košarkaš koji je nosio crno-bijeli dres takođe je oduševljen što će legendarni trener ponovo da vodi beogradski tim.

Proslavljeni košarkaš Goran Grbovićgovorio je za portal "24 sedam" o dolasku legendarnog Žoca sa velikim uzbuđenjem, jer kako je istakao to nije bitna vijest samo za Partizan već i cijelu državu.

 "Još nismo sjvesni koliko je ovo velika stvar za Partizan, ali i za srpsku košarku. To vam je isto kao da se u Čikago vratio Džordan. Velika stvar i za državu, ljudi, on je najtrofejniji trener Evrope, a vratio se u Srbiju, a mogao je da bira u koji klub da ode. Samo mogu da kažem “kapa dole” majstore", nije krio uzbuđenje Grbović.

Nekadašnji košarkaš crno-bijelih procjenjuje da će Obradović dati prostora domaćim igračima.

"Željko je tvrdoglav, i svaki posao koji uzme, on ga radi do kraja. Tako će biti i sada. Znajući njega, on je uveliko u poslu, i znam da će pogledati na veliki broj juniora i mlađih igrača kako bi našao najbolje rješenje za Partizan. Naravno, ne znam koji mu je koncept, ali znajući njega, on će bazu imati u srpskim igračima, a tek onda će angažovati košarkaše sa strane", objasnio je Grbović.

"Najvažnije je da napravi sistem, i drago mi je što je potpisao ugovor na tri godine, gdje će imati prostora da nametne svoj sistem", siguran je bivši košarkaš.

Grbović smatra da bi dolaskom Željka Obradovića u Partizan, Srbija trebalo da dobije prostora da ima dva kluba u Evroligi.

"Moje mišljenje je da Srbija i Beograd zaslužuju dva Evroligaša. Nadam se će Obradović koji ima veliki uticaj u evropskoj košarci, pokušati da razgovara sa ljudima koji vode ovo takmičenje, kako bi i Partizan dobio mjesto u ovom takmičenju. Pritom, sada klubovi odlučuju, a Željko je poštovan od svih. Pa samo pogledajte koliko je vodio klubova, i sa svima je ostao prijatelj, što dovoljno govori o poštovanju koje ima u evropskoj košarci", zaključio je Goran Grbović.

Obradović se u Partizan vratio poslije tri decenije, bilo je navoda da će umjesto crno-bijelih ponovo voditi Fener koji je napustio prethodne godine.

Ipak, srce je reklo Partizan!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC