• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam ni sanjala o tome, strah me da se probudim iz sna: "Zlatna" Sonja emotivna, a sve je zaslužila!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sonja Vasić počastvovana je time što će nositi zastavu Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama.

 sonja-vasic-olimpijske-igre-zastava-izjava Izvor: RTS/Screensh

Zastavu Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama po prvi put nosiće muški i ženski predstavnik, a počastvovana dama biće najbolja srpska košarkašica Sonja Vasić.

Možda će vas zanimati

Heroina koja je Srbiji sa svojim saigračicama donijela zlato sa Evropskog prvenstva emotivno je reagovala na vijest o tome da će nositi srpsku zastavu na ceremoniji otvaranja igara u Tokiju.

"Iskreno, i dalje sam malo u šoku i djeluje mi nestvarno. Zvuči kao kliše, ali ovo je velika čast. O tome ni kao dijete nisam sanjala, jer mi je djelovalo nedostižno. Predvoditi defile naših najboljih sportista, uz Filipa, koji je legenda našeg sporta… Nadam se da ću i na otvaranju i na samim Olimpijskim igrama nastaviti da prezentujem Srbiju čistog srca i davanjem svog maksimuma", srećna je Sonja.

Djevojka koja je glasno i iz srca na balkonu recitacijom natjerala suze na oči mnogima, nakon Tokija ostavlja iza sebe reprezentativnu karijeru pa joj tako ovu čast doživljava još snažnije.

"Kada nosiš zastavu, nosiš i neko breme i osjećaj da onda još više treba da se daš i da zemlju predstavljaš na najbolji način. Sve što proživljavam ovog ljeta na svojim posljednjim nastupima za reprezentaciju, od Evropskog prvenstva, izborom za barjaktara, djeluje mi nerealno… Malo me je strah da ću se u jednom trenutku probudti iz sna ili da će se desiti nešto što će narušiti sve ovo", rekla je Sonja.

Najbolja srpska košarkašica uliva optimizam pred Olimpijske igre jer ona vjeruje da zajedno sa zlatnim devojkama može bar do odbrane bronze.

"Motiva mi sigurno ne manjka. Na Evropskom prvenstvu smo vidjele da ova ekipa može daleko da dogura i da postiže veliki uspjeh. Pokušaćemo da se konsolidujemo poslije EP, pa da na Olimpisjkim igrama pokušamo da odbranimo bar bronzanu medalju", završila je Sonja Vasić.

(MONDO/Tanjug)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC