• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Već 2 selektora promijenjena poslije kraha pred Tokio: Grčka i Litvanija u potrazi, a šta će biti sa Srbijom?

Autor Milutin Vujičić

Promjene nakon neuspjeha na kvalifikacionom turniru za Tokio - Litvanija i Grčka u potrazi za nasljednicima.

 smjene selektora grčka litvanija hrvatska srbija igor kokoškov Izvor: MN PRESS, Profimedia, Profimedia/Pawel Pietranik/NEWSPIX.pl.

Već dvije od četiri reprezentacije koje su izgubile u finalima kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre ostale su bez selektora!

Litvanija i Grčka su u potrazi za novim selektorom pošto su razočarali u susretima sa Slovenijom, odnosno Češkom, dok za sada nema informacija da li će Brazil i Srbija, koja je priredila najveći šok pred Tokio, mijenjati šefa stručnog štaba.

Možda će vas zanimati

 Američki trener Rik Pitino napustio je klupu Grčke, na kojoj je radio volonterski, uz poruku da postoji mnogo nesuglasica sa Savezom i da ne može da nastavi projekat.

"Volim Grčku, volim ove igrače koje treniram, ali ovo je bio samo jedan pokušaj za mene", poručio je Pitino nakon kraha protiv Češke.

Zbog razočaranja odlazi i Darijus Maskolijunas, selektor Litvanije, koji je inače i pomoćnik Šarunasu Jasikevičijusu u Barseloni. Njegova ekipa djelovala je nemoćno protiv Slovenije, nije našao kako da zaustavi Dončića, pa je rastanak logičan sljed događaja.

Aco Petrović je za sada siguran na klupi Brazila, mada se spekuliše da bi mogao u Pezaro, kanadski selektor Nik Nurs dobio je podršku saveza, a hrvatski Veljko Mršić...

"Nije lako, a ni poželjno vruće glave u ovim okolnostima donositi neke odluke.  Stojko i ja ćemo sjesti i dogovoriti se što dalje. Na prvi pogled ovo je debakl. Tu nema spora, ali priča o našoj košarci je puno dublja nego ovo što se događalo na turniru u Splitu", poručio je Dino Rađa i time nagovijestio da bi Mršić mogao da bude smijenjen sa klupe reprezentacije Hrvatske.

Što se tiče Igora Kokoškova, za sada nema nikakvih informacija da će biti smijenjen uprkos katastrofi Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC