• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi šok za Amerikance! Šamarčina "drim-timu" i opet poraz: Ovo im se nije desilo 30 godina, lekcija Australije! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Malo je reći da košarkaši SAD nisu još spremni za Olimpijske igre pošto su doživjeli i drugi poraz u sklopu priprema. Poslije Nigerije, sada od Australije.

 sad izgubila od australije u prijateljskoj utakmici Izvor: Profimedia

Košarkaška reprezentacija SAD doživjela je sinoć i drugi poraz u sklopu priprema za Olimpijske igre u Tokiju što je upalilo "crveni alarm" kod navijača.

Prvo su Amerikanci pretrpjeli neprijatan poraz protiv Nigerije (87:90), dok je ovoga puta još ubjedljivija protiv njih bila Austarlija, koja ih je nadigrala u Las Vegasu. Ovo je ukupno četvrti poraz SAD u prijateljskim utakmicama od 1992. godine, a poslije skoro tri decenije vezali su dva!

Možda će vas zanimati

SAD - AUSTRALIJA 83:91 (27:24, 19:13, 18:32, 19:22)

Nisu još Amerikanci u punom sastavu pošto nedostaju trojica košarkaša koji imaju obaveze u velikom NBA finalu (Holidej, Buker i Midlton), ali to ne može da bude opravdanje.

U svoj redovima imali su Lilarda (22) i Durenta (17), dok je još samo Bil bio dvocifren sa 12 poena. Ostatak tima nije dao pretjeran doprinos prethodne večeri - Tejtum je imao osam, Keldon Džonson sedam, Bem Adebajo šest, Grant i Lavin po pet...


Ukupno, šutirali su tek 46% iz igre i jasno je svima da nisu još spremni za Olimpijske igre koje su tu iza ugla, ali nažalost nećemo vidjeti Srbiju koja izaziva Amerikance.

Što se tiče Australije, oni su ekipa koja uvijek zna da bude nezgodna, pa su im pobjedu prethodne noći donijeli Pati Mils sa 22 poena i Džo Ingls sa 17.

Pogledajte najbolje detalje sa meča!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC