• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno mogu da kažem - Novak je najveći svih vremena: Hrvat je godinama ćutao, ali sada je ponosan na Đokovića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatski stručnjak je jedan od najzaslužnijih za Novakov napredak, a sada ističe da je sve vrijeme znao ko je najveći svih vremena.

 nikola pilić ponosan na novaka đokovića najbolji teniser svih vremena Izvor: MN PRESS

Cijeli teniski svijet priča o Novaku Đokoviću i njegovim nevjerovatnim uspjesima. Poslije osvajanja Vimbldona i njegove 20. grend slem titule sada zaista ponestaje rekorda koje Novak može da obori.

Njegov nekadašnji trener Nikola Pilić dugo je čekao ovaj trenutak. Nije želio da u raspravi o tome ko je najbolji teniser ikada ispadne pristrasan, pa je do sada ćutao. 

Možda će vas zanimati

Sada ipak, ima sve pravo da kaže ono što misli. Da je Novak Đoković najveći ikada!

"Ja sam čekao nekoliko godina, jer su me novinari često pitali ko je najbolji na svijetu. Nisam nikada htio da odgovorim, da ne budem subjektivan, jer Novak je moj igrač. Uvijek sam želio da ne umanjim Nadala i Federera. Međutim, danas mogu reći nakon toliko godina čekanja – rezultati govore da je Novak najbolji igrač svih vremena. Danas nisam subjektivan, nego objektivan", rekao je Pilić za RTS.

Hrvatski trener koji je u juniorskim danima radio sa Novakom Đokovićem čuo se i pred ovaj meč sa svojim nekadašnjim pulenom. Od malih nogu je znao da će od Novaka biti veliki igrač, a očigledno da i danas postoji jaka spona između njih dvojice.

"Rekao sam mu da igra kao protiv Andersona i da neće biti nikakvih problema. Novak je najbolji svih vremena. Psi laju, karavani prolaze, a Novak prolazi pored svih nedaća. Moje mišljenje je da on sa svojom inteligencijom, svojom harizmom i svojom ličnošću čovjek kojeg treba cijeniti. Ja sam apsolutno ponosan", dodao je Pilić. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC