• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Dokić se slomila pred kamerama: Legendarna srpska teniserka nije mogla da se smiri - "raspašću se"! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnja najbolja srpska teniserka Jelena Dokić nije mogla da zadrži suze u studiju.

 jelena dokić rasplakala se u studiju Izvor: twitter/TennisPodcast/screenshot/Tanjug/Pete Nichols/Pool Via AP

Novak Đoković je nastavio dominaciju u muškom tenisu, a Ešli Barti u ženskom. Sjajna Australijanka je osvojila Vimbldon i ostala suvereno na prvom mjestu VTA liste, a tokom karijere je mnogo puta pričala da je ključ njenog uspjeha porodica. 

To je ono što nekadašnja sjajna srpska teniserka Jelena Dokić nikada nije imala. Dokićeva je tokom karijere nastupala za Australiju i Jugoslaviju, a sada radi kao analitičarka na jednoj australijskoj televiziji.

Možda će vas zanimati

"Zaista jeste nevjerovatna, ali samo želim da kažem ovo prije nego što se raspadnem. Dajte mi 15 sekundi", rekla je nakon što je voditelj programa upitao da prokomentariše Ešli Barti.

Ono što je Jelenu Dokić dirnulo je odnos Ešli Barti sa njenim roditeljima. Jelena je tokom karijere imala mnogo problema sa svojim ocem Damirom, koji ju je čak i tukao. 

"Želim da pozdravim njene roditelje, Roberta i Džozi, jer ljudi potcjenjuju značaj porodice. Ona stalno priča o tome. Kao neko ko nije imao tu podršku kažem da je to jako bitno. Ovo će biti primjer roditeljima u Australiji i širom svijeta ne samo kako da odgaje šampiona, već i sjajno ljudsko biće", rekla je Dokićeva.

A recept za roditeljski uspjeh je po njenom mišljenju jasan.

"Podržite ih, nemojte ih pritiskati i budite tu za njih. Zato je ona tu. Veliki pozdrav za njih, svaka čast", rekla je Jelena Dokić. 

Ona je tokom karijere napravila najveći uspjeh 2000. godine kada je stigla do polufinala VImbldona, ali je u jednom intervjuu otkrila da je pomišljala na samoubistvo nakon tog poraza. A sve zbog maltretiranja koje je prolazila od strane oca Damira. 

"Prošla sam kroz pakao, ali nisam imala izbora. Bilo je ili da odustanem ili da se borim kroz to. U jednom momentu, htjela sam da se ubijem. Malo mi je falilo. U životu sam uvijek bila kao na teniskom terenu i uvijek sam mislila da ću naći rješenje. I uvijek sam uspijevala. Borila sam se za to da imam bolje sutra", ispričala je Jelena Dokić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC