• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potresna ISPOVIJEST Jelene Dokić: Malo je falilo da se UBIJEM!

Autor Milutin Vujičić

"U životu sam uvijek bila kao na teniskom terenu i uvijek sam mislila da ću naći rješenje", rekla je Jelena Dokić.

 ISPOVIJEST Jelene Dokić: Malo je falilo da se UBIJEM! Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Jelena Dokić (37) je mogla da ima mnogo veću karijeru, ali pamtiće se da je bila četvrta teniserka svijeta, da je igrala polufinale Vimbldona sa samo 17 godina...

Poznato je da je imala i porodičnih problema, njen otac Damir maltretirao ju je fizički i psihički, nije joj bilo lako da održi koncentraciju na terenu, a i dalje se pamti poraz u polufinalu Vimlbdona od prije tačno dvije decenije kada je igrala sa Lindzi Davenport.

Možda će vas zanimati

 Do tog meča nije ispustila ni gem, ali odnos sa ocem Damirom, koji je bio i njen trener, a koji je poslije poraza bijesan napustio teren - oblikovali su dalji tok njene karijere.

U intervjuu za britanski "Telegraf" govorila je o tome koliko je bila slomljena zbog toga.

Prisjetila se da joj je otac, koji nikada nije bježao od alkohola, rekao da je "patetična" i da je "beznadežna krava", tako da je veče poslije poraza provela jecajući na sofi...

"Prošla sam kroz pakao, ali nisam imala izbora. Bilo je ili da odustanem ili da se borim kroz to. U jednom momentu, htjela sam da se ubijem. Malo mi je falilo. U životu sam uvijek bila kao na teniskom terenu i uvijek sam mislila da ću naći rješenje. I uvijek sam uspjevala. Borila sam se za to da imam bolje sutra", ispričala je Jelena Dokić koja je predstavljala Australiju baš na preporuku oca.

Izvor: MN PRESS - ARHIVA

"Vjerujte mi, igrala sam tenis još 10 godina i borila sam se sa depresijom, a da sam imala adekvatnu podršku, bila bih još duže u tenisu".

Nikada poslije toga nije uspjela da dođe do polufinala nekog grend slema, ali je igrala polufinale Olimpijskih igara u Sidneju. Vraćala se nekoliko puta tenisu, ali se definitivno povukla 2014. godina, dok se ovih dana pojavila informacija da se ponovo uželjela igre i da bi mogla da se vrati na teren.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC