• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša srpska teniserka se udala za Hrvata?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Njen život uopšte nije bio lak, a u svemu joj je pomogao njen izabranik, za kojeg će sad mnogi vjerovati da se i udala...

 jelena dokić udaja tin bikić otac damir ju tukao na treninzima Izvor: Instagram / Instagram / dokic_jelena

Nekadašnja srpsko-australijska teniserka je stala na "ludi kamen"?

Jelena Dokić je bila velika nada našeg sporta, svojevremeno je stigla i do polufinala Vimbldona, a sada mnogi sumnjaju da se udala za dugogodišnjeg dečka Tina Bikića.

Život Jelene Dokić uopšte nije bio jednostavan. Ova djevojka srpskog porijekla koja je u karijeri nastupala i pod zastavom Australije i pod zastavom Jugoslavije, prolazila je brojne porodične drame zbog njenog oca Damira.

Upravo je on bio glavni protivnik da se Jelena zabavlja sa Tinom, inače Hrvatom, sa kojim je u vezi skoro 18 godina. Sada mnogi sumnjaju da se Dokićeva za njega udala u tajnosti.

"U njegovim (očevim) očima to je bilo nešto najgore što sam mogla da uradim. On bi više volio da sam s nekim teroristom nego sa Hrvatom", otkrila je davno nekada četvrta teniserka svijeta.

Prije samo nekoliko dana, Dokićeva je ostala zagonentna po pitanju njene veze sa Tinom tokom razgovora s njenim fanovima.

"Možda smo već vjenčani", rekla je Dokićeva i potom otkrila da je njihov plan u budućnosti da dobiju djecu.

Rođena u Osijeku, Dokićeva je tokom karijere uvijek željela da nastupa za Australiju, a jednom prilikom otkrila je da je u vrijeme igranja za Jugoslaviju to bilo samo zbog njenog oca.

"Voljela sam da igram za Australiju, osećala sam se kao Australijanka, a otac mi je to oduzeo. Natjerao me je da igram za Srbiju i da to objavim javno. Tukao me je kada bih loše odradila trening. Pljuvao, vukao za kosu i uši. Jednom me je toliko tukao da sam izgubila svijest. Roditelje ne možete da birate. Poželim li nekada da sam imala normalnog oca? Apsolutno! Ali sada sam napokon srećna", rekla je Jelena Dokić prije par godina.

Ko zna, možda je njena ljubav sa Tinom Dikićem i krunisana brakom...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC