• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako danas izgleda Jelena Dokić: Ne biste prepoznali bivšu teniserku, iznenadila je i Serenu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Vilijamsova je bila oduševljena njenim pitanjima i humorom.

 jelena-dokic-kako-sada-izgleda-australijan-open-serena-vilijams-intervju-video Izvor: YouTube/Australian Open TV/Printscreen

Američka teniserka Serena Vilijams bez većih problema prošla je u osminu finala Australijan opena.

Možda će vas zanimati

Serena je za sat i 39 minuta savladala Anastasiju Potapovu iz Rusije (7:6, 6:2), da bi je potom na terenu "Rod Lejver" arene iznenadila Jelena Dokić. Nekadašnja teniserka i ove godine je u ulozi intervjuera, a sa bivšom rivalkom želela je da napravi nešto drugačije.

Želela je da uz dozu humora napravi opušteniji razgovor, a u tome joj je pomoglo i dugogodišnje poznanstvo, odmah smo videli da je Serena bila mnogo opuštenija nego inače.

"Dobro je videti te opet na terenu, delile smo ga nekada. Ti i dalje radiš ono što si radila, ja sam sada drugačijih gabarita i u drugoj ulozi. Nadam se da ćeš biti samo manje brutalna nego kad sam igrala, i dalje imam malo nervozu što te intervjuišem", odmah je "otkravila" Jelena sagovornicu.

Osim što su pričale o pobedi nad Potapovom, Dokićeva je želela da se dotakne i Sereninog autfita koji je privukao veliku pažnju u Melburnu.

"Kada sam prvi put videla, rekla sam da je ovo nešto najbolje što sam ikada videla, imala si već neke od najbolje autfita, ali gde si dobila inspiraciju za ovo", upitala je Jelena Dokić i dobila odgovor da je inspiracija čuvena atletičarka.

“To je ludo, debata oko toga šta je najbolja kombinacija, ali mislim da je ovo najbolja oprema. Najkijeva je ideja i ja ne mogu ovde stvarno da uzmem bilo kakvu zaslugu. Rekla sam, hajde da napravimo nešto još bolje, i izašli su sa ovim, što je osvežavajuće. Inspiracija je Flo-Džo, atletičarka i zvezda koja je imala čak i nešto više otvoren jedan kraj, ali ja nisam mogla tako jer bi me kaznili".

Izvor: Printscreen/YouTube/Australian Open TV

Nastavila je Jelena da "rešeta" Serenu, okrenula se pitanjima o umetnosti, arhitekturi i njenoj kćerki, na šta je Amerikanka prekinula i istakla da obožava njena pitanja, što dovoljno govori koliko je uživala u njihovom razgovoru.

Vilijams i Dokić su se inače sastale samo četiri puta u karijeri, poslednji put 2003. godine, a sve duele dobila je Amerikanka, inače dve godine mlađa.

Pogledajte njihov razgovor na terenu u Melburnu!

Uživajte.
Izvor: Youtube/Australian Open TV

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC