• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal u panici, na ivici je da odustane: Problem nije pod kontrolom, vrijeme mi ističe!

Autor Dragan Šutvić

Španac osjeća velike bolove.

 rafael-nadal-povreda-ledja-australijan-open-odustajanje Izvor: Tanjug/AP Photo/Rick Rycroft

Rafael Nadal je rutinski savladao Majkla Moa u drugom kolu Australijan opena, a Španac je poslije meča otkrio drugu stranu tog meča.

Iako na terenu to nije tako izgledalo Nadal se prilično mučio, što je otkrio na konferenciji za štampu. Problemi sa leđima su sve gori. 

Možda će vas zanimati

"Problem sa mojim leđima nije pod kontrolom, daleko je od toga. Nastavljam da igram najbolje što mogu na terenu, pokušavam da nađem način da nastavim da igram. Vrlo je važno da budem na terenu kratko tokom gemova, ali znam da mi vrijeme ističe. Osjećam bol 18-19 dana i svjestan sam da ako ne nađem način da ga eliminišem biće jako teško da ispunim svoj cilj ovdje", rekao je Nadal. 

On je u meču u kome se više mučio sa publikom nego sa protivnikom uspio da prođe bez velikih bolova, ali bol u leđima ne nestaje. On je konstantan i to brine španskog tenisera. 

"Situacija sa leđima nije zadovoljavajuća. Probali smo sa nekoliko tretmana i sutra će biti jako bitan dan jer moramo da nađemo neko novo rješenje. Ako to ne bude efikasno, biću na ivici jer već treća runda nosi veće zahtjeve. Uz svo poštovanje Moa, današnji meč nije bio zahtjevan i uspio sam da izdržim meč bez većih problema", naglasio je Nadal.

On je istakao da će morati da nađe rkešenje prije narednog kola, ukoliko želi da se na kvalitetan način izbori sa Kameronom Norijem.  

"U lakom meču bez stresa kao danas ja mogu da serviram dobro, ali znam da to neće biti dovoljno u narednim rundama. Biće bitno da se poboljšavam", završio je Španac.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC