• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sonja zabrinula - nisam u najboljem stanju! Pobijedila koronu, otišla u Tokio i poručuje: Ima nas još 11...

Autor Dragan Šutvić

Sonja Vasić govorila je o korona virusu pred Olimpijske igre u Tokiju.

 sonja vasić košarkašice olimpijske igre najava  Izvor: MN PRESS

Najbolja srpska košarkašica Sonja Vasić zarazila se korona virusom između Eurobasketa i Olimpijskih igara i bila je neizvjesna za učešće u Tokiju, ali srećom otputovala je sa reprezentacijom u Japan.

"Dobro sam, dobro smo, definitivno je ovo bio izazovan period za porodicu, psihički i emotivno naporan, do posljednjeg trenutka nismo znali da li ćemo biti ovdje", izjavila je srpska košarkašica Sonja Vasić, koja je zajedno sa suprugom veslačem Milošem Vasićem, bila neizvjesna za Olimpijske igre zbog korona virusa.

Možda će vas zanimati

"Teško je, kada toliko dugo čekaš nešto, a onda se suočiš sa nečim gde nemaš nikakvu kontrolu. Ni Miloš, ni ja, nismo u najboljem stanju, tako da nismo sigurni da li ćemo najbolje predstavljati Srbiju koliko bismo željeli i mogli", emotivno je ispričala Sonja na zvaničnoj konferenciji za medije olimpijskog tima Srbije u Tokiju.

"Imam sreću što igram timski sport, jer imam ekipu koja ne zavisi od mene. Njih 11 će mi sve olakšati i to će me učiniti još ponosnijom što sam dio ovog sastava", izjavila je Vasić.

Ona je dodala da se u ekipi mnogo toga promijenilo od Rija 2016. kada je osvojena bronza.

"Psihički smo zrelije, ali definitivno nam je komplikovan raspored. Uz Novaka mi smo jedini predstavnik Srbije koji je imao teško i važno takmičenje prije ovoga, imale smo malo vremena da se pripremimo za Tokio. Biće teško, ne postoji zemlja gdje se ne igra ženska košarka. U košarci je posebno teško jer se praktično igra za dvije medalje, jedna je tu za Ameriku. Preambiciozno je pričati o odbrani medalje, ali ne bježimo od pritiska, ne bježimo od očekivanja i nadamo se da ćemo ih ispuniti", poručila je Vasić.

(MONDO/Tanjug) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC