• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić otkrio detalje o novom centru Zvezde: Izbor prilično mali, a vremena nema - crveno-bijelima fali petica!

Autor Dragan Šutvić

Srpski tim aktivno razgleda po tržištu i traži najbolje moguće rješenje.

 kk crvena zvezda traži centra Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda traži pojačanje na poziciji centra i ta potraga za sada zadaje probleme Dejanu Radonjiću. Crnogorski stručnjak koji se tokom prethodne sezone vratio u Crvenu zvezdu na treninzima nema kompletan tim.

U izjavi za ''Sportski Žurnal'' Radonjić je govorio o problemu koji ga muči, odnosnu nedostatku startnog centra za narednu sezonu i manjku vremena da se pravo rješenje pronađe. Sezona počinje za mjesec dana, a crveno-bijele odmah čeka ubitačan ritam.

Možda će vas zanimati

Iskusni strateg ipak se nada da će situacija uskoro biti riješena, a igrač na treninzima. Prethodnih dana u medijima su se pojavljivala pojedina imena, ali očigledno je da nijedan od igrača nije stavio potpis na ugovor sa srpskim timom.

''Tražimo igrača koji će moći da pomogne timu. Nadamo se da ćemo ga uskoro pronaći, iako je izbor prilično mali. Zbog veoma teškog rasporeda od samog starta nemamo mogućnost da u sezonu uđemo bez riješenog pitanja na poziciji centra. U prvih sedam utakmica Evrolige čak pet puta gostujemo, a uz iskušenja u ABA ligi ne ostavlja se prostor za predugo čekanje. Nadam se da ćemo pitanje centra riješiti što prije'', naveo je trener Crvene zvezde, koja ozbiljno trenira već pet dana.

Od igrača na poziciji pet Dejan Radonjić trenutno ima samo Ognjena Kuzmića, a povratnik Luka Mitrović je povremeno kao igrač Budućnosti nastupao na tom mjestu, u niskim petorkama podgoričkog tima.

Očekuje se da dolaskom petice bude zatvoren roster crveno-belih, koji su ovog ljeta već potpisali pomenutog Luku Mitrovića, zatim Nikolu Kalinića, Stefana Lazarevića, Nikolu Ivanovića, Arona Vajta, Nejta Voltersa i Ostina Holinsa.

(MONDO/Sportski Žurnal)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC