• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGA podrška našem Danilu, samo nam se što prije vrati: Cijeli Jadran je uz Nikolića, oglasila se i ABA liga!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Krilni centar Budućnosti je kolabirao na treningu, a poruke podrške mu dolaze sa svih strana.

 danilo nikolić podrška aba liga mega zagreb Izvor: MN PRESS

Užasne vijesti došle su iz Podgorice kada je objavljeno da je krilni centar Budućnosti Danilo Nikolić kolabirao na treningu svog tima i da je prebačen u bolnicu. 

On je srećom otpušten kući, ali će morati na dalja ispitivanja u inostranstvo. Sada kada se zna da se 28-godišnji košarkaš Budućnosti oporavlja počeo je da dobija poruke podrške sa svih strana. 

Crvena zvezda je poslala poruku podrške krilnom centru koji je u dresu Budućnosti vodio velike bitke sa crveno-bijelima.

"Danilo izdrži i pobijedi! KK Crvena zvezda, svi zaposleni u klubu, svi igrači, treneri, kompletan stručni štab i menadžment kluba žele ovim putem da pruže veliku podršku košarkašu Budućnosti Danilu Nikoliću u najvažnijoj utakmici. Kao dobrom čovjeku, sportisti želimo mu brz oporavak, i još brži povratak na teren i parket gde ga kao vrhunskog košarkaša i sportskog rivala sa nestrpljenjem očekujemo! Danilo KK Crvena zvezda je uz tebe", navodi se u saopštenju kluba.

Rivali su mu poručili da ga jedva čekaju na terenu, mu je tako Partizan poželeo brz i uspješan oporavak, a Mornar se oglasio sa porukom: 

"Barski Mornari su uz Danila Nikolića!"

Podrška za velikog sportistu i sjajnog košarkaša stigla je i iz Zagreba.

"Košarkašu crnogorske Budućnosti Danilu Nikoliću je na sinoćnjem treningu pozlilo te je hitno prebačen u bolnicu na dalje pretrage. Ovim putem od sveg srca želimo Danilu brz i potpun oporavak te da se što prije vrati na parkete", pisalo je u poruci Cibone. 

Oglasila se i ABA liga koja je istakla da Nikoliću želi brz oporavak, a sjajnu poruku je poslao i njegov bivši klub Mega, sa kojom je 2014. godine osvojio Kup Radivoja Koraća. 

"Mega podrška našem Danilu, izuzetnom čovjeku i vrhunskom sportisti. Danilo, mali veliki klub je uz tebe", stoji u poruci Mege. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC