• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda Zvezde u posljednjoj sekundi - Luka Mitrović srušio Bajern! Čudesan preokret crveno-bijelih u Minhenu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Spektakularan meč u finalu turnira u Minhenu!

 Crvena-zvezda-Bajern Izvor: YouTube/MAGENTA SPORT

Crveno-bijeli su osvojili veoma jak turnir u Minhenu, a odluka je pala u posljednjoj sekundi meča. Tada je Luka Mitrović pogodio za dva poena i bio čovjek odluke na susretu u kom je Zvezda dobrim dijelom imala dvocifreni zaostatak.

Presudila je posljednja dionica susreta, u kojoj je Zvezda pronašla dobitnu formulu za napad i dodatno zategla odbranu. Kada je bilo najbitnije povukli su Nejt volters sa pet uzastopnih poena, Branko Lazić sa dvije trojke u nizu, a zatim i Luka Mitrović koji je pogodio za trijumf.

Crvena zvezda - Bajern 70:68 (13:17, 11:20, 16:15, 30:16)

Iako je djelovalo da posljednja akcija nije crtana za njega, krilni centar se odlično snašao. Dobio je loptu iz auta od Lazića na oko sedam metara od koša, a zatim driblinzima stigao sve do obruča. U stilu nekih prošlih vremena, Mitrović je pogodio horogom, a njemački tim nije imao više vremena za povratak u meč.

Danas se u susret vraćao samo srpski tim, koji je na početku četvrte dionice imao čak 15 poena zaostatka. Prije nego što je u posljednja dva minuta uspio da preokrene rezultat u svoju korist, beogradski tim je vodio početkom prve dionice, kada je na semaforu pisalo 6:5 za tim Dejana Radonjića!

Impresivan proekret pokazao je karakter koji bi trebalo da bude jedan od glavnih aduta Zvezde u narednoj sezoni. Zna se da Radonjić insistira na defanzivi i borbenosti, a njegov tim upravo je to pokazao tokom dva dana turnira u Minhenu.

Iako su danas igrali bez Ognjena Dobrića, Marka Simonovića, Dejana Davidovca i Erona Vajta, košarkaši Zvezde su stigli do trofeja na prvom izdanju Magenta Sport kupa!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC