• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Foto: Pešić oči u oči sa Obradovićem i Radonjićem! Kari okreće novi list, okupio sve trenere i direktore ABA ligaša!

Autor Dragan Šutvić

Novi-stari selektor na početku mandata odmah organizovao sastanak sa trenerima i funkcionerima najvećih srpskih klubova.

 svetislav pešić na sastanku sa klubovima iz aba lige  Izvor: Košarkaški savez Srbije

Novi selektor Svetislav Kari Pešić odmah je počeo da radi punom parom.

Nedugo poslije promocije u "Kući košarke" u Sazonovoj ulici, on je na istom mjestu u utorak okupio sve trenere i direktore srpskih ABA ligaša.

Možda će vas zanimati

Naravno, tu su bili trener Partizana Željko Obradović, šef struke Crvene zvezde Dejan Radonjić (sjedili jedan kraj drugog), kao i trener Mege Vladimir Jovanović, FMP-a Nenad Stefanović i Borca iz Čačka Marko Marinović.

Uz njih, tu su bili i tu su ispred klubova bili sportski direktor Partizana Zoran Savić, direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić, kao i njihove kolege iz Mege, Goran Ćakić, FMP-a, Vladan Mitrović i Borca iz Čačka, Predrag Pantović.

Ispred Košarkaškog saveza Srbije tu su bili i direktor Predrag Saša Danilović, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, generalni sekretar Saveza Zlatko Bolić i potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Nenad Krstić.

Tema je bila predstavljanje selektora Pešića i direktora reprezentacije Tarlaća i upoznavanje sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i aktivnostima reprezentacije.

"U izuzetno konstruktivnom razgovoru, selektor je iznio planove i zatražio podršku klubova pred naredne reprezentativne akcije", saopštio je KSS.

Pred Pešićevom ekipom su prvi izazovi u novembru, kada će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2023. naš tim igrati protiv Letonije 25. novembra u Beogradu, a tri dana kasnije gostovaće Belgiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC