• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u avionu sprema derbi u ABA ligi: Nama 7. meč za 17 dana, a oni odmarali cijelu sedmicu!

Autor Milutin Vujičić

Zvezda se dosta potrošila ove sedmice u Evroligi, a sad stiže i ABA liga.

 kk crvena zvezda 7 mečeva za17 dana derbi cedevita olimpija Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts odigrala je ove sedmice već dva teška meča u Evroligi i ostavila sjajan utisak. Pobijedili su Žalgiris (73:61), a potom pali posle drame protiv CSKA u Moskvi (78:76), ali to nije kraj njihovih ispita - već u nedjelju očekuje ih derbi 4. kola protiv Cedevita Olimpije.

Tim trenera Dejana Radonjića dočekaće Slovence u hali "Aleksandar Nikolić" od 21 čas, a zanimljivo je da u ovom trenutku još nisu stigli u Beograd. Pristižu tek uveče, što znači da neće imati mnogo vremena da se pripreme...

"Nakon utakmice sa Žalgirisom, došao je CSKA i to poslije jednog dana pauze koji je djelimično potrošen u putu igrali smo meč sa jednim od favorita za osvajanje Evrolige. Odigrali smo dobru utakmicu, bilo je i dobrih stvari, bilo je i onih koje smo svakako mogli bolje da uradimo...", počeo je Radonjić za zvanični sajt kluba.

"Današnji dan ponovo provodimo u putu i razmišljamo o narednom protivniku, a to je ekipa Olimpija Cedevite".

Naporan raspored i velika potrošnja napravili su već problem Zvezdi u ABA ligi. Taman kada su napravili sjajan rezultat u Tel Avivu, nisu ličili na sebe protiv Igokee. To je bilo upozorenje ekipi.

"To će nam biti sedmi meč u 17 dana i Cedevita Olimpija... U ovom ritmu u kome nam je to i četvrti meč za samo 7 dana biće potrebno da odigramo sa dovoljno energije. Ono što je jako važno u tim okolnostima je i koncentracija jer nas čeka meč sa ekipom koja je imala skoro punih 7 dana da se pripremi za ovu utakmicu", rekao je Radonjić i dodao:

"Iskusni su, kvalitetni i zaista neće biti lako, ali uz podršku navijača koje ovom prilikom pozivam da dođu i pomognu nam, tako što će nam dati dodatnu snagu, vjerujem da možemo da odigramo dobar meč i dođemo do bodova".

Najiskusniji igrač tima Marko Simonović takođe apostrofira da meč dolazi posle dve teške evroligaške.

"Želimo da odigramo dobro, i Olimpija želi bodove nakon meča sa FMP-om, takođe i znajući da smo odigrali mnogo utakmica u prethodnom periodu. Uz to imaju svoj kvalitet, ekipa je napravljena da se bori za vrh, iskusni su, međutim, želimo da odigramo dobru utakmicu u nedjelju na našem terenu, i uz podršku naših navijača sa tribina sada kada nam je važno želimo da dođemo do važnih bodova", poručio je Simonović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC