• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka! Lejkersi se tukli tokom meča: Lebron ih doveo da uzmu titulu, oni napravili haos na početku! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatna scena na klupi za rezerve tokom utakmice protiv Finiksa koju su izgubili.

 potukli se igrači lejkersa Izvor: Twitter/ESPN/printscreen

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa loš niz iz pripremnih utakmica nastavili su i na početku sezone. Nakon što ih je u prvom kolu savladao Golden Stejt, uz odličnu partiju Nemanje Bjelice i veliki propust Karmela Entonija, noćas su poraženi i drugi put u sezoni.

Od njih je bolji bio Finiks (115:105), a taj susret obilježio je i incident na klupi tima iz Los Anđelesa. Tokom utakmice, u finišu prvog poluvremena, sukobili su se centri Lejkersa!

Možda će vas zanimati

Zvuči gotovo nevjerovatno, ali Entoni Dejvis i Dvajt Hauard bili su u klinču, pa stručni štab uz pomoć njihovih saigrača morao da reaguje i da ih razdvoji. Da reakcija nije bila brza, ko zna kako bi se završio obračun koji je bio na samoj granici tuče.

Kako se može vidjeti na snimku koji kruži društvenim mrežama, Hauard je sjedio na klupi kada mu je Dejvis prišao, ali je ubrzo ustao svjestan da njihov razgovor može da postane fizički obračun.

Dejvis je pokušao da uhvati Hauarda za ruke, zatim ga i blago odgurnuo, a i kada su saigrači reagovali nastavi je da mu prijeti i pokazuje prstom u njegovom pravcu. Na sreću, tu je bio i kraj čarki pa se gužva ubrzo raščistila!

Pogledajte incident:

Lebron Džejms je u Los Anđelesu okupio iskusne igrače od kojih je mnogima ovo posljednja šansa da osvoje šampionski prsten, ali ovakvim ponašanjem to sigurno neće moći. Igre nisu na zavidnom nivou, rezultati su veoma loši, a kako možemo da vidimo, ni atmosfera u svlačionici nije baš sjajna.

Između ostalih, prethodnog avgusta se u ovaj tim vratio i Haurd, koji treći put nosi dres Lejkersa. Trebalo je da donese kvalitet i iskustvo, da na pravi način koristi minute kada Dejvis nije na terenu i da pomogne ekipi u završnici sezone, pošto je već bio šampion sa timom iz Los Anđelesa u sezoni 2019/20.

Možda je Lebron izabrao pogrešan metod za pravljenje tima...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC