• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brutalni Bjelica! Srbin srušio Lebrona i Lejkerse: Dabl-dabl za novu NBA sezonu, strašan preokret Voriorsa! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odličan prvi zvaničan meč u novom timu za reprezentativca Srbije.

 odlična partija nemanje bjelice na startu nove nba sezone Izvor: YouTube/NF/Printscree

Počela je nova NBA sezona i već smo imali prilike da vidimo dva sjajna meča. U prvom, šampion Milvoki je pokazao moć ekipi Bruklina, ali ovaj drugi je donio još više uzbuđenja.

Golden Stejt je savladao Los Anđeles Lejkerse na gostujućem parketu i to uz izvanrednu partiju i dabl-dabl Nemanje Bjelice!

LOS ANĐELES LEJKERS - GOLDEN STEJT VORIORS 114:121
/34:32, 25:21, 26:30, 29:38/

Možda će vas zanimati

Odmah na startu nove sezone dobili smo poslasticu koju je vrijedjelo čekati. Igrali su Lebron Džejms i Entoni Dejvis sjajno, ubacivali poene i čuvali prednost Lejkersa u većem dijelu meča, ali u posljednjoj četvrtini je sve to palo u vodu!

Ekipa Golden Stejta je napravila preokret i stigla do prve pobjede u sezoni, pokazavši na startu svima da će ovo biti drugačiji i bolji tim od onog iz prethodne dvije sezone koji se opasno mučio.

Nemanja Bjelica je odigrao izvanredan prvi zvaničan meč za Golden Stejt pošto je susret završio sa 15 poena (5/6 za 2, 1/1 za 3, 2/2 slobodna bacanja), 11 skokova, četiri asistencije, jednom ukradenom i jednom izgubljenom loptom za 26 minuta na parketu!

Štaviše, Bjelica je zabilježio najveći indeks "plus-minus" (+/-) 20, što znači da je Golden Stejt bio čak 20 poena "u plusu" sa Srbinom na parketu!

Njegova sjajna igra je dobro išla uz igru Stefa Karija (21 poen, 10 skokova i 10 asistencija), kao i raspoloženog Džordana Pula (20 poena). Nije pomoglo ni što su Lebron Džejms i Entoni Dejvis ubacili ukupno 67 poena!

Džejms je imao 34 poena, Dejvis je dodao 33, i tokom prve tri četvrtine to je Lejkersima bilo dovoljno. Ipak, nedostatak podrške u timu - prvi sljedeći poenter bio je Karmelo Entoni sa tek devet poena - jasno se pokazao u posljednjoj četvrtini.

Tada je "rafalna paljba" Golden Stejta od 38 ubačenih poena donijela preokret. Zanimljivo, Bjelica je sedam od svojih 15 poena ubacio u toj odlučujućoj četvrtini, pomogavši Voriorsima da stignu do sjajne pobjede na startu nove sezone.

Golden Stejt pobedio Lejkerse
Izvor: Youtube/NBA on ESPN

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC