• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željkov Partizan bez milosti - dobili 47 razlike: Slovenci zgaženi u Pioniru!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli su pobijedili u ABA peti put, a sada je rival žestoko stradao!

 aba PARTIZAN - KRKA 92:45  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana prikazali su možda i najbolju igru ove sezone i jednostavno zgazili rivala u "Pioniru". Krka ni u jednom momentu nije priprijetila, a odbrana crno-bijelih bila je nemilosrdna.

Slovenci su bili bez rješenja, nisu probijali u reket, a kada jesu uslijedile su blokade igrača Partizana. Panter je šuterskim ludilom u prvom poluvremenu "odlijepio" Partizan, a u drugom su Madar i Kuruks donijeli nevjerovatnih +47.

PARTIZAN - KRKA 92:45 (18:11, 25:17, 21:6, 28:11)

Crno-bijeli su dosta loše počeli u napadu na startu, ali se digao u finišu prve četvrtine i napravio prednost. A onda je na scenu stupio Kevin Panter. Sa četiri pogođene trojke u drugoj četvrtini definitivno je stavio tačku na ovaj meč.

Ušao je u nevjerovatnu seriju, dao nekoliko trojki zaredom, jednu i sa devet metara i crno-bijeli su poveli 37:21. Napravio je do poluvremena Partizan +15, a onda je Krka potpuno stala.

Pogađali su Jam Madar i Rodions Kuruks trojke, prednost je rasla, a Slovenci su izgubili jedino oružje koje ih je donekle držalo u igri - ofanzivni skok.

Bez poena iz druge šanse dali su samo šest poena u trećoj četvrtini, a četvrtu su počeli sa pet izgubljenih lopti zaredom! Na kraju je 47 poena razlike potpuno realan sled okolnosti, a crno-bijeli su čak stigli i da odmore neke nosioce igre.

Nešto veću minutažu imali su Koprivica, Miletić i Glas, a Panter, Ledej i Smailagić su igrali dosta manje nego inače. I pored toga Kevin Panter je za samo 10 minuta dao 15 poena. Toliko je imao i Kuruks, ali najbolji na meču je sa 23 poena bio Jam Madar.

Kod Krke nije bilo raspoloženih, a najefikasniji sa samo 9 poena bio je Macura.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC