• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić otkrio - Kalinić upitan za Monako! Novi problemi za crveno-bijele, lider tima nije trenirao zbog povrede!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda nikako da sastavi kompletan tim od početka sezone.

 evroliga monako crvena zvezda najava dejan radonjić aleksa uskoković Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde uspjeli su da na gostovanju Mornaru u ABA ligi ostvare pobjedu i sada na krilima tog trijumfa nastavljaju svoju seriju gostovanja. 

Prvo na redu je gostovanje Monaku u Evroligi, a potom slijedi odlazak u Milano na utakmicu sa Olimpijom. Trener Dejan Radonjić će u ovim mečevima biti uskraćen za duže povrijeđenog Erona Vajta, kao i za plejmejkera Nikolu Ivanovića koji je pred duel sa Albom osjetio slabost. 

Možda će vas zanimati

"Ovaj ciklus je vrlo zahtjevan, od Albe putovanje u Bar, danas nas očekuje novi put, sutra poslije utakmice ponovo nas očekuje putovanje. Neki ritam koji je takav da iziskuje da koristimo slobodno vrijeme najbolje što možemo. Nema tu prostora za neke velike zahvate, već da skupimo snage i napravimo pripremu za mečeve sa Monakom i Armanijem", počeo je Dejan Radonjić svoje izlaganje.

On je istakao i da je Monako jako ozbiljna ekipa koja se poslije osvajanja evropskog trofeja dodatno pojačala. 

"Prvo Francuska, Monako je osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem igrača poput Motejunasa, Tomasa, pa Džejmsa dali su jasan znak da je dobar tim nadograđen i da postoji kvalitet za dobar rezultat. Već su dosta pokazali u dosadašnjem toku takmičenja, individualno jaki, Džejms je jedan od najboljh indiviudalca u ligi, atletski dobra ekipa i jasno je da nas očekuje težak zadatak u Monaku”, dodao je trener crveno-bijelih koji ima nove probleme u sastavu! 

Pored Ivanovića i Vajta sada problem ima i Nikola Kalinić!

"Nikola Ivanović je u izolaciji, Aron Vajt u programu, a pod znakom pitanja je i Kalinić. Radi se o lakšoj povredi, ali vidjećemo da li će biti spreman. Danas nije trenirao, vidjećemo kako će se razvijati situacija", otkrio je Radonjić.

Mladi plejmejker Aleksa Uskoković je poslije izostanka Nikole Ivanovića dobio veću minutažu, a sada je pred putovanje istakao da očekuje dobar meč svog tima. 

"Ovo nam je treća vezana utakmica u 6 dana, umorni smo ali takav je raspored. Znamo šta nam je činiti, očekuje nas jedna jako neugodna utakmica protiv Monaka, jedne odlične ekipe. Mnogo trče, potrebno je da energetski budemo na potrebnom nivou i da porbamo da se nadigravamo. Očekujem da odigramo dobar meč.Sigurno nam najveća opasnost prijeti od Majka Džejmsa i Vila Tomasa, dva sjajna evroligaška igrača. O Džejmsu se zna sve, igrač koji sam može da pobijedi i dobije jednu utakmicu. Fokus je da probamo da ga branimo i da se dobrom odbranom i lakim poenima nametnemo u ovoj utakmici, biće teško ali idemo, ponavljam, da odigramo dobar meč”mž, rekao je mladi plej Crvene zvezde.

Utakmica Monaka i Crvene zvezde igra se dvorani “Gaston Medecine” sa početkom u 19 časova. Odmah po završetku utakmice u Monte Karlu, ekipa letom iz Nice putuje u Milano gdme je već u četvrtak očekuje duel sa Olimpijom.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC