• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brutalni Jokić pokazao silu, ali ne može sam: Nikola imao strašan dabl-dabl, ali Denver je u rasulu kad nije na terenu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski centar je briljirao protiv Klivlenda, ali nije imao pravu podršku saigrača...

 Nikola-Jokic-ubacio-24-poena-i-protiv-Klivlenda-u-NBA Izvor: Profimedia

Poslije startnih pobjeda protiv Finiksa i San Antonija, Denver je upisao i prvi poraz - i to uprkos izvanrednoj partiji MVP-a Nikole Jokića. Ipak, ništa nije vrijedolo. Srpski košarkaš je briljirao kada je bio na terenu, sa nevjerovatnim dabl-dabl učinkom, ali nedostatak podrške saigrača značio je i poraz Nagetsa na svom parketu.

DENVER NAGETS - KLIVLEND KAVALIRS 87:99
/24:29, 22:21, 24:25, 17:24/

Bila je ovo jako loša noć za Denver u Koloradu! Ekipa Majkla Melouna gubila je od prvog do poslmednjeg minuta od tima koji je prošle sezone upisao čak 50 poraza i bio treći najgori tim Istoka.

Nikola Jokić je meč završio sa 24 poena i čak 19 skokova, uz tri asistencije, za 35 minuta provedenih na terenu. Jokić je pogađao 9/15 iz igre, uz 5/6 sa linije slobodnih bacanja, ali je bilo evidentno da nema pravu podršku saigrača. 

U timu Denvera, Eron Gordon i Vil Barton su ubacili po tek 12 poena, a Majkl Porter junior 11. I to je otprilike bilo to, pa su Kavalirsi nošeni Kevinom Lavom (22 poena) i Džaretom Alenom (21 poen i 16 skokova) uspjeli da upišu i drugu pobjedu ove sezone.

Lav je za samo 21 minut na parketu napravio veliki uticaj na igru Klivlenda, dok su Kolin Sekston bili od koristi sa 14 i Lauri Markanen sa 12 poena. Upravo je Finac imao i jedno moćno zakucavanje preko Jokića!

Denver je ubacio tek 40% šuteva iz igre, a naročito su se mučili bez Jokića na parketu. To se posebno odnosilo na kraju treće i početku četvrte četvrtine - Meloun je želio da malo odmori Jokića, a Klivlend je serijom 10:0 otišao na 12 poena razlike.

Uspijevao je Denver sve do tada da održi rezultatski priključak, Klivlend im nije previše bježao, ali u četvrtoj četvrtini nije bilo spasa. Tek 17 ubačenih poena za 12 minuta igre bili su pokazatelj da stvari u Denveru nisu funkcionisale kako treba, pa ni Jokić gotovo sam nije uspio da "iščupa" pobjedu.

Tako su Nagetski iskusili prvi poraz ove sezone... Evo kako je izgledala partija Nikole Jokića:

Nikola Jokić protiv Klivlenda
Izvor: Youtube/Z. Highlights

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC